- Poruka
- 18.758
Zdravo svima! Prvi put imam nalog na nekom forumu. Nemam se sa kime posavetovati. Vec mislim da cu poludeti. Molim vas za pomoc u vidu saveta i vaseg iskrenog misljenja.
Naime, moji roditelji nisu bogati. Imamo kucu, nedovrsenu, od 180 kvadrata. Moji roditelji su mi citavog zivota pricali da ce ta kuca ostati bratu. Kao, ja cu se udati, otici kod muza, a on ostaje na ognjistu. Kada vam to jos u detinjstvvu govore, prihvatite to kao tako.
Moj dugogodisnji decko ce naslediti veliku kucu od dede i babe i pola stana od oca i majke. Sad njegovi baba i deda smatraju da ja nisam dovoljno dobra za njega... Jer, jelte, on unosi sve to, a ja ne unosim nista. Ja cu uvek vuci iz njihove kuce i nositi svojim roditeljima, zato sto oni nemaju, umesto da ulazem i ja u kucu, doprinosim i gledam svju decu. Kazu, sta cu ja ostaviti svojo deci...
Moj decko je do sada pricao kako njemu nije bitno sta ja imam, vec kakva sam osoba. Medjutim, sada vec smatra da ja treba da se svadjaa roditeljima, bratom, da dobijem pola kuce, ili barem trecinu. Moji ne nameravaju da prodaju kucu... Ko je ovde lud??? Tolika mi je magla pred ocima. Ne vidim sta je pravedno, ko je gramziv, ko je dobronameeran...
Ti se svadjaj pa neces dobiti nista.Uostalom zasto se tvoj decko mesa u tvoje porodicne stvari?
I ne smatra on nego njegovi baba i deda.