gost 446604
Domaćin
- Poruka
- 4.578
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ne važi više. Sada kada momak dođe s familijom u prosidbu, domaćin, otac mlade i majka kažu: Ok, može, naša je pt...a a vaše sve ostalo (Restoran, vjenčanica, ručak, piće...).Šta mislite da li je to prevazidjeno ili trebaju mi muški da "tražimo" miraz .
Šta bi Vi tražili ako tražite .
Šta bi danas podrazumevalo taj miraz?Šta mislite da li je to prevazidjeno ili trebaju mi muški da "tražimo" miraz .
Šta bi Vi tražili ako tražite .
Šta bi danas podrazumevalo taj miraz?
Malo se šalimo , ali evo starinskih primera a uporedi sa današnjim.Šta bi danas podrazumevalo taj miraz?
Njeno je njeno, a tvoje je vaše, ta priča?Ne bih se ja sa tim stvarima petljao. Da imam ženu, a da ona ima neku imovinu, to jest njena porodica, nikako ne bih pristao na tako nešto. Ako ona nešto nasledi od nekoga, to je njeno i ne bi me zanimalo. Pogotovo ako ima braću i sestre.
Pa sad kad to tako kažeš, zvuči pogrešno. Ali nije BAŠ tako. Možda je to više neki moj princip i da bih ja tako uradio. Ja se ne bih nikako petljao u imovinu njene porodice, recimo, njenog oca, onoga što je on stekao ili nasledio. Isto tako, mislim da ne bi bilo u redu da ona baš u nekom širem smislu raspolaže imovinom moje porodice. Na primer, da insistira da se nešto otuđi, što je ona stekla samo udajom za mene. U nekom "užem" smislu, mogla bi da raspolaže time kao da je njeno.Njeno je njeno, a tvoje je vaše, ta priča?