Miranda Viđak

Forma_Ideale

Aktivan član
Poruka
1.451
Moodytwin – Cross My Heart Summer 2011. – naziv je letne kolekcije dizajnerke Mirande Viđak koja je za ovo leto pripremila kolekciju T-shirta za žene i muškarce.

Kao zaštitno lice za kampanju na domaćim prostorima odabrana je glumica Jovana Balešević, kćerka Đorđa Balaševića, dok je za mušku kampanju odabran hrvatski rukometni reprezentativac Matej Pašalić. Zvezda pre-kolekcije je manekenka i voditeljka Iva Jerković.

” Moja modna marka Moodytwin nastala je u Los Anđelesu 2008 godine. Ideja mi je bila da osnujem brend koji će predstavljati taj nekakav opušteni hollywoodski street, rock vibe sa primesima gotike i Hell’s Angels bajkerskog stila – ali kompletno pojednostavljen, sa minimalnim detaljima, ali upečatljiv; bilo da se radi o majicama, jaknama, nakitu ili cipelama “– opisala je svoju kolekciju i brand sama dizajnerka, koja je studirala na Fashion Institute of Technology u New Yorku koji je pohađao i slavni Calvin Klein.

2hxy354.jpg

23tjjw9.jpg

o9egkz.jpg

33m5u08.jpg

nva1hc.jpg

29qijxt.jpg

foj2qe.jpg

103fmex.jpg

Oho, Miranda se prešaltovala u dizajnere. Ja sam uvek tripovala da je ona manekenka.
Nevezano za temu, teško mi je da budem objektivna jer mi je Miranda užasno odbojna kao karakter ( koliko možemo upoznati karakter kroz medije uopšte).
Balaševićka mi je isto odbojna.
Odeća , ovo priloženo mi se i ne sviđa nešto posebno . Ima kul majica ali nisu ništa originalno. ...ša znam.
Šmrljavo mi to sve izgleda, sve skupa s modelom.

Oho, Miranda se prešaltovala u dizajnere. Ja sam uvek tripovala da je ona manekenka.
Nevezano za temu, teško mi je da budem objektivna jer mi je Miranda užasno odbojna kao karakter ( koliko možemo upoznati karakter kroz medije uopšte).
Odeća , ovo priloženo mi se i ne sviđa nešto posebno . Ima kul majica ali nisu ništa originalno. ...ša znam.

I meni su obe :roll:

Ja nekako imam utisak da je Jovana izuzetno napredovala kao ličnost. Prosto se "formirala", izgradila neki stav, mišljenje.
Kad god je čujem na TV-u, ili pročitam neki intervju s njom u novinama, konstatujem da tu ima rečenica koje treba podvući.
Na stranu, odiše nekim šarmom i humorom koji se meni lično vrlo dopadaju.

Mirandine radove sam stavila ovde baš zbog tog "prešaltavanja".
(Koje, uzgred, smatram normalnom pojavom današnjice, nažalost. Kad ne znaš šta ćeš, postani voditelj ili izbaci kolekciju.)
O njoj inače nemam nikakvo mišljenje, niti pozitivno, niti negativno.
Neke od ovih majica mi se recimo dopadaju, iako sa mojim stilom nemaju nijednu dodirnu tačku.
Da su inventivne - nisu, da su do sada neviđene - nisu.
Čak, ova usta na poslednjoj slici su "ukraden motiv", ali se to valjda sme.
Zapravo, kad se po forumu komentarišu dizajneri ili brendovi, svi se hvataju inostranstva (zapadnog) i najblještavijeg Holivuda, kao da u nas mode nema i kao da je reper mode jedino Holivud.
Između ostalog, i zato sam postavila Mirandine radove, kao nešto "domaće".
S tim u vezi, iako je šala, tek me argumentovano i "stručno" ocenjivanje outfita holivudskih glumica od strane forumaša slatko nasmeje. :)

Ja nekako imam utisak da je Jovana izuzetno napredovala kao ličnost. Prosto se "formirala", izgradila neki stav, mišljenje.
Kad god je čujem na TV-u, ili pročitam neki intervju s njom u novinama, konstatujem da tu ima rečenica koje treba podvući.
Na stranu, odiše nekim šarmom i humorom koji se meni lično vrlo dopadaju.

Mirandine radove sam stavila ovde baš zbog tog "prešaltavanja".
(Koje, uzgred, smatram normalnom pojavom današnjice, nažalost. Kad ne znaš šta ćeš, postani voditelj ili izbaci kolekciju.)
O njoj inače nemam nikakvo mišljenje, niti pozitivno, niti negativno.
Neke od ovih majica mi se recimo dopadaju, iako sa mojim stilom nemaju nijednu dodirnu tačku.
Da su inventivne - nisu, da su do sada neviđene - nisu.
Čak, ova usta na poslednjoj slici su "ukraden motiv", ali se to valjda sme.
Zapravo, kad se po forumu komentarišu dizajneri ili brendovi, svi se hvataju inostranstva (zapadnog) i najblještavijeg Holivuda, kao da u nas mode nema i kao da je reper mode jedino Holivud.
Između ostalog, i zato sam postavila Mirandine radove, kao nešto "domaće".
S tim u vezi, iako je šala, tek me argumentovano i "stručno" ocenjivanje outfita holivudskih glumica od strane forumaša slatko nasmeje. :)

Ne pratim baš u toj meri njen lik i delo da bih primetila napredak - iskreno...možda si i u pravu.
Što opet ne menja moj stav da mi izgleda šmrljavo i jeftino ovde...a majice su mi zaista zaista bzvz ( što ih više gledam to su mi gore) pošto i sama imam gomilu štampanih majica originalnijih od ovoga:)
Ovo stoji
Što meni opet ništa ne znači jer nemam taj trip i vrlo rado hvalim domaće brendove i kreatore ( iako generalno o njima imam manje informacija nego o stranjskima - kao i većina ljudi, bar tako mislim, što takođe dovodi do upravo tog problema o kome si i sama pričala).

Back