Mira Škorić traži muzičku policiju

Isidor**

Elita
Poruka
24.628
Pevačica koja trenutno učestvuje u emisiji " Tvoje lice zvuči poznato" , je izjavila da je nerviraju starlete kojima je pevanje paravan za druge stvari.
A ovo je njena izjava u Exkluzivu na TV Prva.
"Zato sam i došla ovde da pričam sa savezom estradnih umetnika da se pokrene muzička policija, da se pohapse ljudi. Neka im ne bude pokrivalica ono što zaista mi radimo profesionlano, ne može da im bude pokrivalica posao naš! Ovo je ozbiljan posao".

fatQjco.jpg

http://www.kurir.rs/stars/2921711/m...ohapse-starlete-kojima-je-pevanje-pokrivalica

Poslednja izmena:
Pevačica koja trenutno učestvuje u emisiji " Tvoje lice zvuči poznato" , je izjavila da je nerviraju starlete kojima je pevanje paravan za druge stvari.
"Zato sam i došla ovde da pričam sa savezom estradnih umetnika da se pokrene muzička policija, da se pohapse ljudi. Neka im ne bude pokrivalica ono što zaista mi radimo profesionlano, ne može da im bude pokrivalica posao naš! Ovo je ozbiljan posao".

fatQjco.jpg

http://www.kurir.rs/stars/2921711/m...ohapse-starlete-kojima-je-pevanje-pokrivalica

Šta to ova smlata ima kome nešto da savetuje ?
Odrtavelo to, pa baca prašinu.
A, kao mlađa grejala dosta tuđih kreveta !

fatQjco.jpg

S obzirom sta peva i kako peva,iako nije medju tim starletama,treba da bude i ona uhapsena.Jer da joj nije ovo "malo"sminke,ne biste je poznali.Imala je ranije par pesama koje su mogle da se slusaju,a kakva je bila to mozete videti na You Tube-u.Njeni poceci.

Poslednja izmena:
S obzirom sta peva i kako peva,iako nije medju tim starletama,treba da bude i ona uhapsena.Jer da joj nije ovo "malo"sminke,ne biste je poznali.Imala je ranije par pesama koje su mogle da se slusaju,a kakva je bila to mozete videti na You Tube-u.Njeni poceci.

Ova pištoljašica i samoproklamovana "umetnica" paorske provenijencije,
u celoj svojoj dosadašnjoj "karijeri",
imala je samo jedan hit.
"Otkači" !
To se vrtelo dok se nije izlizalo...
I ode "umetnica", negde u masu ....

Ova pištoljašica i samoproklamovana "umetnica" paorske provenijencije,
u celoj svojoj dosadašnjoj "karijeri",
imala je samo jedan hit.
"Otkači" !
To se vrtelo dok se nije izlizalo...
I ode "umetnica", negde u masu ....

Samo da dodam i:
- Manastir
- Niz vene mi tiho teces
- Ljubav se prica pogledom
- Ti si ko i ja
- Zasto nosis prsten moj
- Volim te
.... i jos ima tu da se probere, plus pesme koje nisu bili Bog zna kakvi hitovi, ali behu lepe pesme :)

Back