Miokimija

15-ogodisnjak

Zainteresovan član
Poruka
120
Naime, pre 3 dana sam prvi put osetio 'podrhtavanje' desnog ocnog kapka. Desi se s vremena na vreme i nekako me to 'zacudi', a ujedno i iritira. Da li ce proci 'vremenom'? Cuo sam da se javlja usled nedostatka Mg? Da li je to tacno ili zabluda? Je l' vam se isto desilo? Sta da radim ? :)

Ne treba da te brine, meni se događalo da se kapak čak i zatvori nevoljno. Tako organizam reaguje na potisnuti stres , umor ili neki dugotrajni pihički dibalans. Treba da se hraniš redovno i raznovrsno i da ti je san redovan. Tablete magnezijuma i b vitamina, ne mogu da škode, ali i tu treba imati meru.

Ne treba da te brine, meni se događalo da se kapak čak i zatvori nevoljno. Tako organizam reaguje na potisnuti stres , umor ili neki dugotrajni pihički dibalans. Treba da se hraniš redovno i raznovrsno i da ti je san redovan. Tablete magnezijuma i b vitamina, ne mogu da škode, ali i tu treba imati meru.

Да, још само да додам да је најчешће узрок стрес.

Да, још само да додам да је најчешће узрок стрес.

Pa, napisah "potisnuti stres" :p

Inače, kod mene su bili vrlo čudni simptomi. Stalno samovoljno "drmanje" mišića, zatvaranje kapka, skoro stalno prisutna bol u zadnjem delu glave, gde je mali mozak i niže, jaki grčevi u rukama i nogama preko noći, zaboravnost, stomak je odjednom postao nadut kao kod afričke izgladnele dece. Nije bilo teorije da zaspim bez bromazapama. Nešto mi se užasno dogodilo sa hormonima i sa psihom. Neki simptomi su upućivali na miltiplu sklerozu, ali hvala bogu, ipak nije bilo to. Taj bol u glavi je poticao od suženja krvnog suda, jer sećam se da mi se javljao neki osećaj, kao da ga neko steže pincetom ( to je bio 100 % realan osećaj)

Poslednja izmena:
Pa, napisah "potisnuti stres" :p

Inače, kod mene su bili vrlo čudni simptomi. Stalno samovoljno "drmanje" mišića, zatvaranje kapka, skoro stalno prisutna bol u zadnjem delu glave, gde je mali mozak i niže, jaki grčevi u rukama i nogama preko noći, zaboravnost, stomak je odjednom postao nadut kao kod afričke izgladnele dece. Nije bilo teorije da zaspim bez bromazapama. Nešto mi se užasno dogodilo sa hormonima i sa psihom. Neki simptomi su upućivali na miltiplu sklerozu, ali hvala bogu, ipak nije bilo to. Taj bol u glavi je poticao od suženja krvnog suda, jer sećam se da mi se javljao neki osećaj, kao da ga neko steže pincetom ( to je bio 100 % realan osećaj)
Uuu, brate, to kod tebe nesto ozbiljno :D Je l' ti to i dalje traje?
Mene je vec prestalo, trajalo je nekih nedelju dana, nista apsolutno nisam koristio, pustio sam samo od sebe da prodje.
Stari su mi pricali da kad se to desi, to 'igranje' ocnog kapka, neko ce umreti. Naravno da ne verujem u to :D :D

Ne traje više, to mi se događalo dobar deo 2006 godine, to je neki autoimuni sindrom bio, a kakav to niko ne zna,

našao sam davno na jednom forumu, čoveka koji je imao vrlo slične simptome i nije dobio nikakvu dijagnozu , bez obzira na ispitivanja i analize. Najgore je taj tupi bol u glavi kad se poremeti moždana cirkulacija, navodi na svakakve pomisli o izbavljenju iz tog pakla.

Poslednja izmena:

Back