petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
Susila sam fenom, niz dlaku sto bi se reklo, a ne mlatila oko glave s njim i rukama guzvala kosu pri susenju(ja sam jako malo pene stavljala, rastrljam medju dlanove)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sa difuzorom sam probala na ovaj moj friz, super je ta stvarcica, svakako sam planirala da ga nabavimFen sa difuzorom ti rešava problem, on ne ispravlja i ne ućebava, ali moraš gužvati dok sušiš, svakako.
nije ti bas pametno da ti tako vidi u kupatilu, zbog vlage i strujeЕ, ја морам да купим онај држач за фен, да ми виси на зиду. Држим га у несесеру са четком за фенирање, на врху купатилског ормарића и баш ме то нервира.
Ni malo bezazleno!nije ti bas pametno da ti tako vidi u kupatilu, zbog vlage i struje![]()
Ne moraš čuvati fen u kupatilu.To ti je najbezbednije.ОК, бићу добра.
Коса и нокти порасту. И да се зезне, опорави се.
Jao isto, treba mi to, ali znas sta je tu problem, ne znam kako ti, ali ja kad se kupam pravim saunu u kupatili, tako da fen ne drzim u kupatilu, mislim da bi poginula cela kuca da upalim fen posle drzanja u takvim uslovimaЕ, ја морам да купим онај држач за фен, да ми виси на зиду. Држим га у несесеру са четком за фенирање, на врху купатилског ормарића и баш ме то нервира.