Minival vocnim kiselinama

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.354
Deco, oce metla da ukovrdza ovu svoju metlu na glavudzi
Pustam je jos malo, a onda cu da natakarim frcokle i odskakucem u suton :zskace:

Pitanje za vas: ocu da cujem iskustva o ovom tretmanu
Kazu da traje 3 - 6 mes i da ne ostecuje! Lazu li???

Ajde javite se ko je radio da podeli info :ceka:

Ps, nek mi neko sredi slovnu gresku u naslovu :roll:

Pustam je jos malo, a onda cu da natakarim frcokle i odskakucem u suton :zskace:

Moraš da nađeš baš iskusnog frizera inače nema šanse da ne izgori kosu.

Ne može ti minival izgoriti kosu.
Kod mene, ako frizer proceni da postoji neki rizik, neće ti ni raditi.Tipa,ako proceni da ti neće dobro stojati (što sa tobom nije slučaj) ili da ti kosa ne može podneti neki tretman.Upozore te, pa ti za svoje pare kako 'oćeš!
Tretman voćnim kiselinama rade i kozmetičari, tako da ih kosa svakako bolje podnosi.

Tebi kosa i jeste fantastična.Prirodni minival?
Ja moju ni keratinom ne mogu ispraviti, volim da bude slepljena za glavu, ne d' imam "push up" efekat.K'o kad stavim sva prsta u šteker! 😁

frtjke da

ali sam primijetila da kad sam u stresu mozhesh da radish shta hotjesh ona radi shta hotje

najljepsa mi je kosa za vrijeme odmora

:mrgreen:

a sad josh i sijede pa sam mislila da pustim da izraste medjutim ove zhene na poslu i drvlje i kamenje kako mogu pushtati sjede

a vazda gurash tu hemikaliju na glavu i to je shtetno plus shto moram da idem svako 6 nedelja inace katastrofa

a cesto razmisljam da obrijem glavu pa da pochne iznova da raste i da nishta ne diram

frtjke da

ali sam primijetila da kad sam u stresu mozhesh da radish shta hotjesh ona radi shta hotje

najljepsa mi je kosa za vrijeme odmora

:mrgreen:

a sad josh i sijede pa sam mislila da pustim da izraste medjutim ove zhene na poslu i drvlje i kamenje kako mogu pushtati sjede

a vazda gurash tu hemikaliju na glavu i to je shtetno plus shto moram da idem svako 6 nedelja inace katastrofa

a cesto razmisljam da obrijem glavu pa da pochne iznova da raste i da nishta ne diram
Ja bih se ošišala na keca,...a'l bi me 'odma poslali na bolovanje, dok mi ne izraste kosa! :rotf:

Meklo, samo napred!
Meni je radila voćnim kiselinama, ništa nije oštećena kosa, evo god dana je skoro prošlo, nisam se šišala i ništa joj ne fali plus se još i farbam.

Jefna friška od pre mesec, čisto da vidiš.
Minival sam radila u maju prošle god.

Krajevi mi jesu malo suvlji, al to zato što sam zaboravila da stavim kremu plus sušim fenom bez difuzora

Poslednja izmena od moderatora:
Meklo, samo napred!
Meni je radila voćnim kiselinama, ništa nije oštećena kosa, evo god dana je skoro prošlo, nisam se šišala i ništa joj ne fali plus se još i farbam.

Pogledajte prilog 1118635

Krajevi mi jesu malo suvlji, al to zato što sam zaboravila da stavim kremu plus sušim fenom bez difuzora
Vreme je da obnoviš,...gde su ti frcokle? ?

Meklo, samo napred!

Pogledajte prilog 1118635

Napokon neko sa iskustvom
Hvala :cmok:

imala sam pre par godina taj sa vocnim kiselinama, u principu on ti ne ukovrdza kosu nego je blago izlomi. I svaki put kada operes kosu, da bi imala formu te prelomljenosti treba malo da ,,guzvas" kosu pri susenju. I nije da ne ostecuje, pozeljno je nka dobra pakovanja stavljati, a on izrasta pa izrasta, posle ili skratis kosu ili cekas da se od polovine glave i to ispravi. Te vocne kiseline su samo razblazena verzija klasicnih-na tom principu radi. I poprilicno isusuje teme, ok je za nekoga ko ima masnu kosu, ali za mene i nije bas...Mada je lepo izgledalo jedno 3 meseca..

imala sam pre par godina taj sa vocnim kiselinama, u principu on ti ne ukovrdza kosu nego je blago izlomi. I svaki put kada operes kosu, da bi imala formu te prelomljenosti treba malo da ,,guzvas" kosu pri susenju. I nije da ne ostecuje, pozeljno je nka dobra pakovanja stavljati, a on izrasta pa izrasta, posle ili skratis kosu ili cekas da se od polovine glave i to ispravi. Te vocne kiseline su samo razblazena verzija klasicnih-na tom principu radi. I poprilicno isusuje teme, ok je za nekoga ko ima masnu kosu, ali za mene i nije bas...Mada je lepo izgledalo jedno 3 meseca..
Pravo da ti kazem meni je pri korenu masna a krajevi suvi, taman da isusi :lol: salim se

E a cuh da ne sme da se fenira posle pranja, sta si ti radila kad operes?
Ako stvarno ne smem da susim onda cu da sacekam leto, sad mi je hladno moram da susim?

@zendeli molim te, deder, da me izbrišeš :lol:
Bas si seksi oko sauronovo :lol:

Back