...između ostalog.
Nego, da se osvrnem na aktuelnog nam Predsednika iliti rumunskog turistu, a u momentima kada bi svaki ozbiljan političar stao rame uz rame sa svojim narodom, umesto da se švrćka po komšiluku i izražava zahvalnost što nas isti podržaše...a sila mu bila baš taj dan...:mad:
Ovih dana, kada se samo moralne nakaze poput lsd-ovaca, nvo babetina i sličnih pojedinaca, nisu loše osećale, mnogo pričam sa ljudima i skoro jedinstven stav je da se svi...ali baš svi, pokajaše što baciše svoj glas Tadiću na ovim poslednjim izborima...
Ovim nečuvenim potezom koji moćnici učiniše Srbiji, istovremeno su popljuvali i Tadića kao novoizabranog predsednika i pokazali nam...ustvari njemu, gde mu je mesto...aport Dzeki...a nama , čak i onima koji ne htedoše otvoriti oči do kraja, kakav je i čiji on poslušnik...baciše ga na kolena junačka...da mi ga više čak i nije žao.:|
Da nisam toliko gadljiva i da ne znam toliko stvari o čederu, skoro da bih i podržala čak i njihovu otvorenu borbu protiv tadića...meni kao čoveku se definitivno
smučio. i svako i ono najmanje opravdanje koje sam do sada nalazila za njega, ovim činom je potro...beda.

:|