Ministri Lončar i Ilić da krivično odgovaraju!

Ко је заменик министра полиције...тај треба да одговара..?
Ах мммммммммммм ДС!!!

...između ostalog.:lol:

Nego, da se osvrnem na aktuelnog nam Predsednika iliti rumunskog turistu, a u momentima kada bi svaki ozbiljan političar stao rame uz rame sa svojim narodom, umesto da se švrćka po komšiluku i izražava zahvalnost što nas isti podržaše...a sila mu bila baš taj dan...:mad:

Ovih dana, kada se samo moralne nakaze poput lsd-ovaca, nvo babetina i sličnih pojedinaca, nisu loše osećale, mnogo pričam sa ljudima i skoro jedinstven stav je da se svi...ali baš svi, pokajaše što baciše svoj glas Tadiću na ovim poslednjim izborima...
Ovim nečuvenim potezom koji moćnici učiniše Srbiji, istovremeno su popljuvali i Tadića kao novoizabranog predsednika i pokazali nam...ustvari njemu, gde mu je mesto...aport Dzeki...a nama , čak i onima koji ne htedoše otvoriti oči do kraja, kakav je i čiji on poslušnik...baciše ga na kolena junačka...da mi ga više čak i nije žao.:|

Da nisam toliko gadljiva i da ne znam toliko stvari o čederu, skoro da bih i podržala čak i njihovu otvorenu borbu protiv tadića...meni kao čoveku se definitivno smučio. i svako i ono najmanje opravdanje koje sam do sada nalazila za njega, ovim činom je potro...beda.:arrow::|

Najnovija vest. Aleksandra Jerkov,poslanica LSV u skupštini Srbije podnela je krivičnu prijavu protiv ministara Lončara i Samardžića zbog zloupotrebe maloletnika.
Bravo,Aleksandra! :heart:

........ljubi je majka ,jel to ona uspaljenica shto ne zna sva slova ,onda je verovatno podnela prijavu protiv "lonchala" i "samaldzica " pa ih ovi nikad nece naci .......

Ne,to je onaj tvoj idol i duhovni guru u Sheveningenu.

........nisi provalio da ja ne volem drmosere pa ni tog vadikala ,istina primao sam se na njega davne 91 kad smo hteli josh tita da vadimo iz muzeja 25 maj ,ali posle shvatih da kao injegov kum usranko sa balkona samo prichaju u prazno bez konkretnih stvari ,ali ne volem ni ove shto pljuju po svojoj zemlji gore od svih nashih "neprijatelja ",zaradjuju ljudi plate i pare kolichinom pljuvachke po sopstvenoj zemlji ................olosh

Pošto je evidentno da je sinoć veliki broj lopova i razbijača činila srednjoškolska omladina,smatram da je neophodno pozvati na krivičnu i materijalnu odgovornost ministra prosvete,Zorana Lončara koji je neradnim danom u školama Srbije doveo gomile huligana i delikvenata na beogradske ulice.

Takođe,zahtevam pokretanje krivičnog postupka protiv ministra Ilića koji je javnom izjavom da je uništavanje ambasada nešto demokratski i normalno podstaknuo huligane na paljenje američke ambasade u kojem je jedna osoba izgubila život.

Očekujem reakciju javnog tužioca i policije,ako zakon postoji za pripadnike DSS/NS.
Teško, zakon je u njihovim rukama. Naravno da inače oni itekako snose odgovornost.

...između ostalog.:lol:

Nego, da se osvrnem na aktuelnog nam Predsednika iliti rumunskog turistu, a u momentima kada bi svaki ozbiljan političar stao rame uz rame sa svojim narodom, umesto da se švrćka po komšiluku i izražava zahvalnost što nas isti podržaše...a sila mu bila baš taj dan...:mad:

Ovih dana, kada se samo moralne nakaze poput lsd-ovaca, nvo babetina i sličnih pojedinaca, nisu loše osećale, mnogo pričam sa ljudima i skoro jedinstven stav je da se svi...ali baš svi, pokajaše što baciše svoj glas Tadiću na ovim poslednjim izborima...
Ovim nečuvenim potezom koji moćnici učiniše Srbiji, istovremeno su popljuvali i Tadića kao novoizabranog predsednika i pokazali nam...ustvari njemu, gde mu je mesto...aport Dzeki...a nama , čak i onima koji ne htedoše otvoriti oči do kraja, kakav je i čiji on poslušnik...baciše ga na kolena junačka...da mi ga više čak i nije žao.:|

Da nisam toliko gadljiva i da ne znam toliko stvari o čederu, skoro da bih i podržala čak i njihovu otvorenu borbu protiv tadića...meni kao čoveku se definitivno smučio. i svako i ono najmanje opravdanje koje sam do sada nalazila za njega, ovim činom je potro...beda.:arrow::|

Доста да видимо..што учиње са Касарном у Н.Пазару....и остатком Војске..доста од њега..па бар 20 година..отока

Pošto je evidentno da je sinoć veliki broj lopova i razbijača činila srednjoškolska omladina,smatram da je neophodno pozvati na krivičnu i materijalnu odgovornost ministra prosvete,Zorana Lončara koji je neradnim danom u školama Srbije doveo gomile huligana i delikvenata na beogradske ulice.

Takođe,zahtevam pokretanje krivičnog postupka protiv ministra Ilića koji je javnom izjavom da je uništavanje ambasada nešto demokratski i normalno podstaknuo huligane na paljenje američke ambasade u kojem je jedna osoba izgubila život.

Očekujem reakciju javnog tužioca i policije,ako zakon postoji za pripadnike DSS/NS.

Pa ministar je bas zato i proglasio neredan dan, da bi sklonio decu sa ulica. Pa *** mi bezali s casova masovno kad je zvezda igrala medjunarodne utakmice a da ne pobegnu pod izgovorom Srbija je Kosovo! Samo bi ih bilo jos vise...

Ali da treba da odgovara, treba i ne samo on vec i predhodni ministri koji su nam upropastili skolstvo i uveli totalnu anarhiju u skole a samim tim i decu nam upropastili...

...Toliko jadno da me dovodi do ivice nerava ... Koga prave budalom ?! Najvishe me pogadja to shto sto se zna da od toga nece nishta da bude a opet nas prave na retardirane i nerazumne nesposobnjakovice kojima mogu sve da serviraju .... Gnusham se kada nas bilo ko od njih na taj nacin omalovazava kao i nashu inteligenciju ... Jako drsko i bezobrazno !

Vujović je bio student menadžmenta, a njegove posmrtne ostatke identifikao je, na osnovu ličnih stvari, njegov otac Milan Vujović. Prema izjavi njihovog rođaka, otac Milan i majka Ljiljana Vujović, kasno preksinoć su policiji njegov nestanak, pošto se Zoran nije vratio sa protesta iz Beograda, niti se javljao na telefonske pozive. Ugljenisano telo svog starijeg sina otac je prepoznao po zlatnom lančiću i metalnoj kopči sa kaiša

Krv ovog čoveka je na rukama Velimira Ilića.

Back