Ministarstvo Finansija

...ne mogu da verujem da je covek mogao da izjavi da od sve ustedjevine koju ima najveci deo je dobio od tog lista kad ga je tuzio za klevetu... i sad taj list kaze da mu nikakav novac nisu isplatili...pa taj Dinkic ne zna ni odakle mu pare na tom jedinom racunu koji je prijavio?

Pa ne obraca paznju na taj racun u banci u kome ima samo 68000 evra , vise prati stanje na onim drugim racunima koje nije prijavio.

to što si napisao o deviznim rezervama dodje kao neki fazon.kolike su devizne rezerve običnih gradjana ,koja je sada kupovna moć.Te devize su od prodaje preduzeća(privatizacija)
a ne od izvoza proizvoda domaće industrije.

a 11 miliona Božinih .....da li se i to računa u dev. rezerve;)

Nekom fazon...nekom realnost...

Isto kao i ne predate liste nekretnina ( i nekih drugih stvari shto ce tek da izvire do 11.05.) preposhtenog Grobara, Musavog, Todorovica, one jadnice iz Zemuna ( mislim Pop-Lazic)...o Mutantu da i ne govorim...a onda dolaze novosadski kRadikali...Mirovic, Mirchic, Devic...

E ova tema je u smislu nama je bolje zbog ovog ili onog.....nema boljeg dok ne pocne nesto da radi.... pogledajmo 'rvatsku kao primer....oni rade po principu mladje derikoze (ili obrnuto)...mozda zive kao bubreg u loju? Jedan od najzaduzenijih naroda u Evropi....

Da. Kazu i za Nemacku i Austriju da super zive, a tamo ljudi umiru od gladi...I sta misle da ce neko u cvetnoj Srbiji zeleti da zivi kao ti pacenici na "Trulom zapadu"...? Odakle im samo ta ideja?

...rece mi jedan coek na jednome mestu,
da je ispred srpske ambasade u Becu tolika guzva
da te austrijance koji zele da dodju da zive i rade kod nas i cekaju za nasu vizu,
stapovima tuku po guzici ne bi li ih doterali u red.:lol:

ako se nadje neki Srbin, gastika sa diplomom, znanjem, energijom...radice za mnogo vece pare u nekim privatnim Austrijskim firmama...Ja ih znam nekoliko...Ali, oni tamo rade...mislim na sve Srbe...ne gundjaju, kao ovde...jer tamo ne odbijaju i najprljavije poslove...a ovde, kod kuce...sve "finac"...
Slusaj,to je opste poznato da oni koji odu preko zaborave da su izuli opanke i obukli cipele.
Tako da je malo nasih ljudi da tamo uspeju,jedino ako ne nadju nekog ciji je tata od preko dobar biznismen.:rolleyes::cool:

Slusaj,to je opste poznato da oni koji odu preko zaborave da su izuli opanke i obukli cipele.
Tako da je malo nasih ljudi da tamo uspeju,jedino ako ne nadju nekog ciji je tata od preko dobar biznismen.:rolleyes::cool:

Znash zashto...zato shto tamo postoji ...RAD...KULTURA...MORAL...TRADICIJA...sve OnO shto kod nas ne postoji...a sve to zbog i samo zbog NOVCA...a mi ( po rezultatima od 03.02.2008. polovina drzhave ) josh uvek mashtamo o Boljshevicima, "Crvenom" neradu...drugo da i ne spominjem...izgledace jako :-(

sada ti je mnogo bolji avatar...ako nishta drugo...nije vishe boljshevichki...nego zhenstveniji...

Meni bolje bilo 2000-e pre 5.oktobra. Bilo i hleba i svega a tih 5 maraka vredelo nesto.

Pa sad ako će se svuda u svetu narod pobuniti ako se naprečac donese neki zakon u vezi zapošljavanja ljudi do 23 godine starosti (Francuska), oko cene hleba za jedan peni (Engleska), za neometano korišćenje interneta (Kuba) onda kako nazvati narod jedne male zemlje kom država uzme deviznu štednju i nazove je "stara štednja" a taj narod ćuti?

Back