MINISTAR ZDRAVLJA PODNEO OSTAVKU

Ne znam sta da kazem, da li da se radujem ili da se ne radujem, obzirom da znam kakav je covek...to je sa nekim razlogom...Izvinjavam se svima na ovome sto cu napisati, ali ne postoji drugi izraz za ljude poput njega, plasim se da je ovo "Sjasi Kurta da uzjase Murta!" ...Zuto nam se pise...

Jos jednom se svima izvinjavam na gore napisanom...ali istina je.

Tijara, svi sve vide, svi sve znaju, a ipak....ravnodusnost....nazalost.....ravnodusnost nam nikada nece pomoci da se izborimo za bolje sutra. Necu ti reci sta mi se izdesavalo u poslednjih par dana, ali plakati i kukati necu, idem dalje pa da se ceo svet srusi, ko sto je vec poceo, nek se rusi, ne interesuje me, idem SAMA protiv svih, ko i svaki put pa gde stignem. Ljubim te!

Aribi;bt127185:
Tijara, svi sve vide, svi sve znaju, a ipak....ravnodusnost....nazalost.....ravnodusnost nam nikada nece pomoci da se izborimo za bolje sutra. Necu ti reci sta mi se izdesavalo u poslednjih par dana, ali plakati i kukati necu, idem dalje pa da se ceo svet srusi, ko sto je vec poceo, nek se rusi, ne interesuje me, idem SAMA protiv svih, ko i svaki put pa gde stignem. Ljubim te!

Aribi, nisi sama i ja se koprcam,grebem,vicem,bunim...sve cu da radim, samo necu da cutim...NECU!

Back