Ministar Stefanović: Čeličnom pesnicom da zdrobimo kriminal

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u Austriji da kriminаlne grupe nа prostoru jugoistočne Evrope, premа procenаmа Ujedinjenih nаcijа, sаmo od nаrkotikа zаrаde oko 1,5 milijаrdi dolаrа i da je zato neophodno da policija bude spremna kako bi "čeličnom pesnicom zdrobila kriminal", saopštilo je ministarstvo.

Opširnije ovde...

http://rs.n1info.com/a380521/Vesti/Stefanovic-Celicnom-pesnicom-da-zdrobimo-kriminal.html

Nego, nije mi jasno, da li je i kupovina diplome dr kriminal?

Samo su pomogli razvoj velikog kriminala od kako su na vlasti, ali onog politicko kriminalnog, onog sto ih je hranio 90tih....sad ga ozivljavaju pazljivo i probrano..

Apsolutno. U državi u kojoj tetovirani bahati policajci kradu službene pištolje jedni drugima - https://www.kurir.rs/crna-hronika/n...-policijske-stanice-detelinara-clanak-1675214 - sve je moguće. Ovo nigde nema. :thumbdown: Dno dna.

- - - - - - - - - -

Kosmajac,Mišković,Karić likes this.:lol:

Između ostalog.

Zanimljivo da ja znam dva dilera koji su kupili diplome i sad vise ne znam da li su dileri....ali znam da su strucnjaci...

- - - - - - - - - -

Sitni dileri, znaci ulicni...

- - - - - - - - - -

Ima covek 6 stanova u BG i ima foru , umesto 170e stanarine, on naplati 120e studentkinjama a ostalo im oprosti za seks...

- - - - - - - - - -

Kaze da mu nijedna stanarka nije odbila tu ponudu....

Uhapšen policajac koji je opljačkao kladionicu

- - - - - - - - - -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aleksandrovcu uhapsili su policijskog službenika M. K. (29) iz okoline Aleksandrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, saopštila je danas PU Kruševac.
On se tereti da je maskiran ušao u jednu aleksandrovačku kladionicu i od radnice oteo torbicu sa novcem u iznosu od 110.000 dinara.
Sumnja se da je izvršio i tri razbojništva na teritoriji opština Kruševac i Aleksandrovac.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, M. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

- - - - - - - - - -

rade poso nema sta

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u Austriji da kriminаlne grupe nа prostoru jugoistočne Evrope, premа procenаmа Ujedinjenih nаcijа, sаmo od nаrkotikа zаrаde oko 1,5 milijаrdi dolаrа i da je zato neophodno da policija bude spremna kako bi "čeličnom pesnicom zdrobila kriminal", saopštilo je ministarstvo.

Opširnije ovde...

http://rs.n1info.com/a380521/Vesti/Stefanovic-Celicnom-pesnicom-da-zdrobimo-kriminal.html

Nego, nije mi jasno, da li je i kupovina diplome dr kriminal?

Ne razumem. Sta, mi sve drzimo policiju po principu "nemojte jadne kriminalce, molimo vas"? Pa oni (policajci) ne mogu da rade, INACE SVOJ, posao? Kome on ovo prica - pazi, policija prica da policija mora da bude spremna. Pa naravno da mora da bude spremna! A posto je spremna, mora da bude i jako efikasna. Samo sto mi to nesto ne vidimo.

Doduse policija se zali na pravosudje, tj. policija uhapsi, a onda sudije puste. Mada su za mene oni svi jedno te isto. Onda neka policija hapsi sudije. Pa valjda je policija ta koja ima podatke o svima, a ne sudije.

Ne razumem. Sta, mi sve drzimo policiju po principu "nemojte jadne kriminalce, molimo vas"? Pa oni (policajci) ne mogu da rade, INACE SVOJ, posao? Kome on ovo prica - pazi, policija prica da policija mora da bude spremna. Pa naravno da mora da bude spremna! A posto je spremna, mora da bude i jako efikasna. Samo sto mi to nesto ne vidimo.

Doduse policija se zali na pravosudje, tj. policija uhapsi, a onda sudije puste. Mada su za mene oni svi jedno te isto. Onda neka policija hapsi sudije. Pa valjda je policija ta koja ima podatke o svima, a ne sudije.

Ne znam. Policija maltretira građane koji prijave kriminal a protiv kriminalaca ne preduzima ništa. Znam iz iskustva.

Zamisli da nekoga ne daj bože ujede pas na ulici i da se taj požali na gazdu. Policija neće preduzeti ništa prtotiv vlasnika psa. Neće ih zanimati zašto nije vakcinisan i čipovan, zašto nema ogrlicu i zašto je i kako preskočio preko ograde, nego će napasti opštećenog, u stilu: "Majmune jedan, šta si ti tražio u toj ulici?!" Pametnom dosta.

Back