Ministar privrede Hrvatske: Jadranski naftovod bi mogao da kupi ruski udeo u NIS-u

Kvalitet cenim prema posledicama. A pojedem li 2 Mars čokoladice ili tanjir Posranka juhice iz kesice isto mi bude ko posle par čaša gorke soli. Pionirovi Medenjaci ne daju taj efekat.
Možda ne daju, ali po ukusu i okusu ne spadaju u rubriku medenjaci. Medenjaci bi trebali unutra imati fini, gusti fill i biti omotani ukusnom čokoladom. Moraju biti mekani unutra, ali ne premekani i lagano tvrđi izvana. Unutrašnje punjenje mora biti ukusno, primjetno i imati aromu. Ovi medenjaci nemaju ništa od toga. Čisto razočarenje. Mislim da su nekoć bili puno bolji, jer se pamte u Hrvatskoj. Međutim, ono što sam čuo o njima i ono što sam probao nema blage veze jedno s drugim. Očekivao sam daleko više i ukusnije.

Kakvi posni medenjaci???! Sjećam se da sam ih kupio u BiH prije jedno 8-9 godina i bili su tada neloši. Ništa posebno, ali kudikamo bolji od nekih njemačkih Lidl itd. marki. Ovi što sam ih kupio nekidan, ista marka, pakiranje, sve, ali živi očaj. To ni prascu ne bih dao da jede. Ode kvaliteta u provaliju.
Pogledaj kesicu na netu, videćeš malim slovima "posno" oznaka.

Ako Janaf i da ponudu iza toga neće stajati samo Janaf nego i PlinaCro, PPD i NEK, već su zajednički kupili Petrokemiju, tako da para nije problem. Janafu bi kupnja NIS pala kao šamar budali s obzirom da grade novi plinovod od Krka do Slavonskog Broda, s ogrankom prema Zaboku odnosno Sloveniji. MOL i INA s tim nemaju nikakve veze, INA se praktično svela na obične dućane i kafiće.

Ja%C4%8Danje%20plinske%20infrastrukture_BOS_SI__10cm_300dpi.jpg

Back