Министар одбране Израела Бени Ганц: Израел је спреман да нападне Иран, дошли смо до тачке где је војна акција неопходна

Да ти чича објасни, код Јевреја не постоји ултранационализам, већ може бити само ултрарасизам.

Код њих је конфесионално, културно и расно - ненационално - у једном (иако у стварности није, чак ни културно)
Istina, ja isto tu na krstarici kada sam se pokacio s jednim Zidovom i dobio karton, sutra mu rekao da je on sve zakuvao (iako sam ja prvi poceo) :mrgreen: , a on meni na to - pa sta da radim kad si mi se u rasu dirao. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Istina, ja isto tu na krstarici kada sam se pokacio s jednim Zidovom i dobio karton, sutra mu rekao da je on sve zakuvao (iako sam ja prvi poceo) :mrgreen: , aon meni na to - pa sta da radim kad si mi se u rasu dirao. :mrgreen:

Раса скоца и конопца... жене им покупиле Y хромозоме по целом свету, али они се не дају у РАСУ, иако биологија и генетика каже другачије...

Отишло је то у расизам...

Раса скоца и конопца... жене им покупиле Y хромозоме по целом свету, али они се не дају у РАСУ, иако биологија и генетика каже другачије...

Отишло је то у расизам...
Meni je kod njih opet dobra stvar sto rasu/naciju stavec vezu uz zensku liniju.
Jos u Rimu se govorilo da se za mater uvijek zna tko je.
Na kraju krajeva to je i istina, caca uvijek moze biti postar koji je zvonio dvaput.

Meni je kod njih opet dobra stvar sto rasu/naciju stavec vezu uz zensku liniju.
Jos u Rimu se govorilo da se za mater uvijek zna tko je.
Na kraju krajeva to je i istina, caca uvijek moze biti postar koji je zvonio dvaput.

Тај к-на бициклу су Јевреји усавршили. По мајци су Јевреји, по очевом презимену су банкари, зеленаши, либерали, американци, комунисти, руси, нацисти, немци, итд...

Back