- Poruka
- 8.488
Tvoja stranka - tvoja stvar i pravo, ali zar ne reče da si u DSS? Naravno i ministar ima pravo da se veseli kako mu volja, šta je sad tu posebno?
Па колико пута треба да кажем да ми је драго што имамо таквог министра!
Аман бре!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoja stranka - tvoja stvar i pravo, ali zar ne reče da si u DSS? Naravno i ministar ima pravo da se veseli kako mu volja, šta je sad tu posebno?
Bruko jedna. Pa nastali su pre ameba.![]()
Auh. Necu fakultet zavrsiti dok se ne edukujem.
Cek... ako smo nastali pre ameba, da li to znaci da smo na manjem, intelektualno/razvojnom nivou od njih?
hahahaha ekstra
a o kojoj se kafanici radi ?
da nije mozda reka na zemunskom keju?![]()
Jeremić voli Srbiju,koliko i Đelić ''meridijan'' banku...dok ima ljudi biće i para.Ono sto meni nije jasno, jeste poenta ove teme. Da li se to neko razocarao, jer je verovao da Jeremic ne voli Srbiju, ili se neko razocarao sto je voli? Nikako da ukapiram.
A pa tamo Tadic izvodi svalerke
Tadić ima stručnjake sa jakim nacionalnim osećajem i tradicionalnom crtom
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2005/07/25/srpski/D05072401.shtml
Kakve veze ima to što se čovek veseli na srpski način?Pa to samo oni koji razdvajaju srpski narod na patriote i izdajnike mogu da povežu ovo i politiku....Svašta..........................
Pa zar se veseli ko ljakse radikali, uz narodnjake (Stoja i sl) pa još i šajkača...
Zar vi demokrate ne slušate ozbiljnu glazbu, zatim Versace, karavata, ovo-ono ...![]()
E upravo si ti taj koji deli narod na Srbe i ne Srbe.........Vidi se koliko si ograničen....Znači samo patriote slušaju narodnjake je li?!?!?I odakle je to način kako se srs veseli?!?!?Jadno..........Od koga je i dobro je.....................
Eto i meni je, prilagodljiv čovek, pravi diplomata.Па колико пута треба да кажем да ми је драго што имамо таквог министра!
Аман бре!!!
Prijatelju, pa vi demokrate se qrčite kako ste fini, vaspitani, blistavo belih zuba, finih odela, lepih manira ...
A možda i niste sve to ...![]()
Dobro pitanje! A uz sve to..mogao bih se zakleti da je ono foto-montaza!Ono sto meni nije jasno, jeste poenta ove teme. Da li se to neko razocarao, jer je verovao da Jeremic ne voli Srbiju, ili se neko razocarao sto je voli? Nikako da ukapiram.
Ne čini li ti se da bi bilo normalno da većina gradjana Srbije bude baš takva kakvim si opisao demokrate. Ili misliš da je ružno biti vaspitan, imati zdrave zube, pristojno se odevati, poštovati bon-ton u meri u kojoj je to moguće..... Meni se čini da ti, iako te nisam nikada videla, poseduješ mnogo više "demokratskih" kvaliteta nego "radikalnih". Izvinjavam se ako grešim, ali sam skoro sigurna da ne grešim.
![]()