Minijaturni crno-beli macak trazi dom

pozitivno_druzenje

Primećen član
Poruka
667
Mali Bane Bumbar, ociscen od buva, glista, okupan (nekoliko puta), kaki i piski u posip, trci i skace kao navijen, kada je nadjen prosle nedelje imao je konjuktivitis koji je sada izlecen. Ima oko 6 nedelja, jos je u uzrastu kada je pufnast kao maslacak - macak maslacak. Kontakt ovde ili na broj 064/2000-726

8yrrsk.jpg

a nesto mi zao da imam machka i da ga sterilishem... kakva je onda to pohotna machorchina

nesto mi je malo krljav. ali nek mu je sa srecom. mada... ne mogu se svi udomiti
....
e jedino ... kako ti macici bez mame nauce da love, majka njih uci... ako dobijes to mache onda ono kad poraste slabije lovi zivotinjice?
ok i igraju se medjusobno
u skadarliji ima mnogo nekih malo odraslijih macica
...
kod mene ovde ima dvoriste s mackama, sterilisane su valjda, da li sve, i to je konstantna ekipa... onako debele su povremeno se koshkaju... mislim ako treba

a nesto mi zao da imam machka i da ga sterilishem... kakva je onda to pohotna machorchina

nesto mi je malo krljav. ali nek mu je sa srecom. mada... ne mogu se svi udomiti
....
e jedino ... kako ti macici bez mame nauce da love, majka njih uci... ako dobijes to mache onda ono kad poraste slabije lovi zivotinjice?
...
kod mene ovde ima dvoriste s mackama, sterilisane su valjda, da li sve, i to je konstantna ekipa... onako debele su povremeno se koshkaju... mislim ako treba

Meni su Bilija, ovog sa avatara, uvalili bas u tom uzrastu u kom je sad Bane i odlican je lovac postao iako je odrastao bez mame, instinkti su kod macaka odlicno ocuvani.

PD, drzim ti palceve.

....
...

"krljav"?! wtf? o.O
inace, instinkt je cudo. kitty je u tom uzrastu "pokupljena" s ulice, zivela u stanu sve vreme i o5 lovi sve sto stigne i pravi je mali predator.

bas je sladak i slaba sam na te crno-bele sad, joooj <3 nadam se da ce ga neko uskoro usvojiti xD

Back