Mini reorganizacija foruma ljis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja već treći put predlažem LjiS Fight Club, samo za čvrste momke i hrabre devojke.
Tema na kojoj bi se bez direktnih uvreda i psovki, žestko pičili na zadatu temu.
Nešto na granici incidenta, kao rvanje u čokoladi :lol:
Tu bi kriterijum bio blag i sveo se samo na kažnjavanje direktnih uvreda i psovki.
Sve ostalo bilo bi dozvoljeno

Nego, sve u svemu, videcemo kako ce novi forum raditi. Za sad mogu primetiti da ipak ide ok, iskreno sam sumnjao u neku ozbiljniju mogucnost funkcionisanja istog..

Mozda je jedino bilo bolje ne prebacivati sve one teme. Ali to je samo subjektivno razmisljanje..

ali npr silovanje je vrlo ozbiljna tema i shteta je ne chuti shta su neki pre nas imali da kazzu na ovu temu.
da, silovanje je ozbiljna, vrlo ozbiljna tema, ali nema nikakve veze sa ljubavlju, a sa seksom ima veze na jedan takav način da je uvredljivo po žrtve silovanja govoriti o seksu.
uopšte, uvredljivo je po žrtve silovanja da se o takvoj temi diskutuje u kontekstu ljubavi ili seksa.
kad sam video temu, bio sam iznenađen da ovde opstaje, ali sam shvatio da je to samo još jedna nelogičnost od mnogih koje primetih u ovom rasulu nedefinisanih kriterijuma.
ali sam smatrao da ja ne bi trebalo da budem taj koji bi vam pametovao i ukazivao pažnju na to.

takva tema svakako treba da ima mesto i to bitno mesto, ali ne na ovom podforumu.

naravno da si napisao glupost. kod silovanja je vrlo bitan seksualni aspekt, tako da je temi itekako mesto ovde. sigurno nije na forumu hobi ili humor.
pretpostavljam da smatraš da je ljubav i seks najozbiljniji podforum na ovom, kako ti reče, našem forumu. uz taj ozbiljan podforum znaš da na krstarici postoje još podforumi hobi i humor.
i ni jedan više. :(

ili nemaš pojma, ili na jedan ružan način pokušavaš da iskoristiš razgovor o teškoj temi da bi se napravila pametnom, a mene predstavila kao osobu koja pokušava silovanje da gurne u humor.
veoma bezobrazno od tebe.

na krstarici postoji podforum zdravlje sa temama na kojima pomažu psihijatri koji, uz ozbiljnije i empatičnije učesnike na temama nego što je to ovde slučaj, mogu da pomognu i objasne.
na krstarici postoji podforum dom i porodica, gde takođe može da se razgovara o tom problemu.
na ''našem'' forumu postoji i podforum žene koji je pretpostavljam ozbiljniji od ljubavi i seksa.

ja nemam više šta da kažem. verovatno ćeš opet uspeti na način sličan malopređašnjem da objasniš da je ovo što rekoh glupost :)

da, silovanje je ozbiljna, vrlo ozbiljna tema, ali nema nikakve veze sa ljubavlju, a sa seksom ima veze na jedan takav način da je uvredljivo po žrtve silovanja govoriti o seksu.
uopšte, uvredljivo je po žrtve silovanja da se o takvoj temi diskutuje u kontekstu ljubavi ili seksa.
kad sam video temu, bio sam iznenađen da ovde opstaje, ali sam shvatio da je to samo još jedna nelogičnost od mnogih koje primetih u ovom rasulu nedefinisanih kriterijuma.
ali sam smatrao da ja ne bi trebalo da budem taj koji bi vam pametovao i ukazivao pažnju na to.

takva tema svakako treba da ima mesto i to bitno mesto, ali ne na ovom podforumu.

Zanimljivo pitanje. I ne znam ko je u pravu..
Samo silovanje.. ne, temi nije mesto na necemu sto ima ime ljubav i seks..
Zrtve silovanja.. da li one mogu posle neceg nalik imati ljubavni i seksualni zivot bez trauma? Problemi oko sigurnosti i vezivanja? Sto nas onda vraca na temu pdf-a..
Konkretno ni abortus na taj nacin nije za ovaj pdf. Opet kao posledica verovatno jeste..

Zaista, ne znam :confused:..

Pa to sad zavisi od molbe,a i od tvojih postupaka neposredno pre upućivanja iste.
Uostalom,šta ti mene imaš privatno da moliš?
Javno ćeš da zloupotrbljavaš funkciju i da brišeš moje postove upućene tvom ljubimcu,a za koje nisam dobio poene,jer ako su kršili pravilnik,mora da bude i poena,a privatno ćeš da me moliš da tvog ljubimca "pustim malo" itd.
E sad,o kome to više i šta uopšte govori neka zaključe drugi.

Drago mi je što smo sadržaj privatnog pp-a podelili sa ostatkom foruma....Elem, i dalje je ovo tema o reorganizaciji LJiS-a a ne o meni..... Ma koliko da mi laska tvoja fasciniranost sa mnom....
Naši postovi biće obrisani....Sve što imaš da pitaš po pitanju moje malenkosti izvoli na pp...
A sada, vratimo se temi.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back