Мини аутомобил

Лулница

Iskusan
Poruka
5.305
Да ли неко зна како се зове овај аутомобил и колико отприлике кошта?
Јесу ли то квалитетна кола или су више шминкерска?

2005_Mini_Cooper_John_Cooper_Works_kit.jpg

dobro sto zezate devojku ako se ne razume

А стварно се не разумем...:dontunderstand:
Покушала сам да прочитам на колима кад пролазе шта пише, али нисам успела...
На једном сам,на блиц, видела да напред пише мини а назад нисам.
Негде сам начула да је то цитроенов модел али нисам била сигурна, зато сам питала паметније (мушкарце).

Жао ми је ако сам испала глупа, али заиста ме интересовало како се зову и да ли спадају у добра кола. :aha:
Али НЕ зато да би их купила, напротив - не свиђају ми се! :(

Moj mentor ima 2008 Cooper S sa rucnim menjacem. Prezadovoljan je kad je za volanom i kaze da auto ide super medjutim ono sto mu jako smeta i sto ga uzasno nervira (i stro ce biti razlog da napusti mini porodicu) je sto za svaki kvar auto mora da ide kod dilera. Auto ima previse elektronike i nije da mozes sam da ga popravljas. . . A kako je on proveo jedan deo zivota po mehanicarskim radionicama i kako zna da popravlja auta to mu jos vise smeta. . . Takodje ono sto mu isto smeta je sto nisu redovne gume vec run flat, dosta su skupe i nisu tihe kao obicne. Da ihzamenis za obicne ~ mozes, ali u autu nemas mesta za rezervni tocak tako da ako dodje do havarije mozes biti u skripcu. Ali to mu i nije tolika zamerka koliko za kvarove. Ne znam kako je u srbiji, ali ovde u SAD samo sto si dosao kod dilera i rekao "dobar dan" iz dzepa moras da izbacis bar 100$. . .
Ovo ti je iskustvo iz druge ruke :)

ako je za verovati americkim emisijama,tamo preprodavci kupe auto za 2000,operu,namirisu i prodaju za 5000$ ,poenta price je nesto oko ovaca i sisanja
ne bi me cudilo da kod nas ugradjuju delove za juga u mini

ne znam zasto sam ovo ispricao ali ne skodi,a cim ne skodi znaci da koristi :D

Kao i svugde imas svega. Pre nekoliko meseci jedan lik je tako pokusao da proda E30, kupio ga za par stotina i oprao i zatrazio 2000$ za njega. kad je prvi vlasnik video odmah je da oglas da kaze sta sve nevalja sa autom i sl. pa sam i tako i saznao za celu pricu. . . Mada ono sto ima ovde, ali ne i u Srbiji (bar tako mislim) da je skoro standardno da auto pre kupovine nosis kod majstora na pregled i ako prodavac ne da da auto ide na pregled znaci da nesto nevalja i dizi ruke. A kad ode kod majstora onda ce se i saznati za kvarove, mozda ne sve ali neke ocigledne, pa ti sam oceni kako ti se isplati raditi. . . Inace to obicno dileri rade, ljudi doteraju stari auto i daju za novi a onda oni tu starkelju nasminkaju i opale 3-4000$ vecu cenu. . .

Back