Minecraft Multiplayer

Da li neko moze da mi objasni kako da igram minecraft multiplayer? Hocu da igram sa drugom ali nzm kako. :worth:

Skines Minecraft sa TPB, mislim da je najnovija verzija 1.7.9.Kada budes u edit profile stavljao koju verziju hoces, preporucujem da stavis 1.7.2 posto mislim da 1.7.9 jos nije omogucena u LAN-u.Ako hoces da igras LAN Singleplayer, skini Hamachi ili Tunngle. Obojica se povezite na Hamachi network ili na Tunngle kanal. Kada to budete uradili, onda neka jedan ode udje u Minecraft i pokrene Singleplayer. U Singleplayeru ima opcija 'open to lan' kada kliknes esc. Kliknes na tu opciju i onda minimizujes minecraft prozor (ako je fullscreen onda alt+tab). Pokrenes drugu sesiju Minecrafta i odes u Multiplayer. Tu ces videti ime svog sveta i IP i port.Treba da npr. da bude ovako samo sa razlicitim brojevima: 245.776.89.23:54698. Tada das drugu i on pokrene Minecraft i ode u multiplayer. Tu negde stoji opcija Direct connect i on tu kuca tvoj IP i port. Klikne direct connect i igrate. Ako pak hocete Multiplayer sa ostalim igracima, pokrenete 1.7.9 ili 1.7.10 verziju i udjete u neki od liste servera ili vidite ip nekog dobrog ovde http://minecraftserverlijst.nl/crackedlijst.htm. To je to. Srecno igranje.

Back