Mimoilaženje..

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
Da li vam se desilo da najlepše reči čujete onda kada vam više
ništa ne znače? Kao, da sam to čula pe deset ili dvadeset godina
bila bih najsrećnija žena na svetu, a sad mi je samo žao što ne
osećam ništa.
Ili ste možda vi nekome otvorili dušu onda kad je bilo prekasno?

osećam ništa.

Te reci su lepe samo dok ti nesto znace. Posle, kao sto opisujes, te reci mogu biti samo veliko breme.

Ma šta se izvinjavaš, odlično sam prošla , mogla sam potrefiti vreme 😂
kad pojedine sretnem prava sreća što sam se mimoišla sa njima :)
Sve se desi kad i kako treba.
Naravno da sam se malo našalila, nije baš sve tako , da se uvek mimoiđem :) al tu sam , blizu , skoro pa profesionalac za mimoilaženje 😁

Poslednja izmena:
ništa ne znače?
Cenim izrečeno i napisano.
Nisam loša u nagađanjima, ali od ljudi koje smatram bliskim očekujem direktno verbalo izražavanje misli i osećanja.
Slušam pesmu koju volim često ne jer sam je zaboravila, već upravo jer je volim.
Pojedini su škrti jer nemaju i ne umeju, a ima i onoga "Pa, to se podrazumeva."
Naknadna mudrost je još i nešto. Ne ljutim se jer nikad nije kasno.

osećam ništa.
Da, jeste, čula sam ih mada ne razmišljam na taj način - "eh da sam... da je... da smo..." Za lepe reči nikada nije kasno, a to što nisu izrečene onda kada smo mi mislili da treba to je već nešto drugo.

Većinom je to izrečeno neka potvrda nama samima. Da smo nekome nešto značili, da u nekome izazivamo lepe emocije, itd... Svako takvo saznanje nam imponuje, prija. Da je tako nešto trebalo biti izrečeno ranije - bilo bi ali očigledno nije. Prošlost je prošlost i tamo treba da ostane. ŠBB KBB samo muti razum i uznemirava.

Kada mislim da treba da otvorim dušu to uradim. Većinom sam brzopleta, ne krijem osećanja i to mi se često obija o glavu ali takva sam. Neko to razume na jedan način, neko na drugi ali na to ne mogu da utičem. Nije me sramota da izjavim ljubav, nije me sramota da kažem da mi nešto ne prija, da nešto ne želim. Trudim se da ne bude prekasno.

Poslednja izmena:
Da, jeste, čula sam ih mada ne razmišljam na taj način - "eh da sam... da je... da smo..." Za lepe reči nikada nije kasno, a to što nisu izrečene onda kada smo mi mislili da treba to je već nešto drugo.

Većinom je to izrečeno neka potvrda nama samima. Da smo nekome nešto značili, da u nekome izazivamo lepe emocije, itd... Svako takvo saznanje nam imponuje, prija. Da je tako nešto trebalo biti izrečeno ranije - bilo bi ali očigledno nije. Prošlost je prošlost i tamo treba da ostane. ŠBB KBB samo muti razum i uznemirava.

Kada mislim da treba da otvorim dušu to uradim. Većinom sam brzopleta, ne krijem osećanja i to mi se često obija o glavu ali takva sam. Neko to razume na jedan način, neko na drugi ali na to ne mogu da utičem. Nije me sramota da izjavim ljubav, nije me sramota da kažem da mi nešto ne prija, da nešto ne želim. Trudim se da ne bude prekasno.
Nije da se ja nisam nekad preigrala, da nešto nisam preopoznala ili izrazila
kako treba, ali ne radim to ljudima. Ispala sam budala. Moj problem. Što
sad nekoga da maltretiram time..
Nekako mi je lakše da mislim da nije moglo i da samo nije uzvraćeno, nego
da me neko slomi idejom da je možda i moglo, al eto osećanja se javila u
različito vreme.

Ispala sam budala. Moj problem. Što
sad nekoga da maltretiram time..
Bolje je ispasti budala nego iz šina.
Iskrenost ne potcenjujem, a iskreno i reagujem na tuđu.
Volim iskazati svoje, a kako će to da se projektuje... to je već druga stvar. Ukoliko ne razume, znači da mu i nije kompleno namenjeno, te shvatam da sam istrčala prevremeno, a ukoliko nije srećan sa mojom otvorenošću, cenim i to. Prećutkivanje ne volim.

osećam ništa.
Ne..iako su mi znacile nekada danas me reči ne zanimaju..samo dela

Back