Mimika.............gestikulacija...?

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kalis

Buduća legenda
VIP
Poruka
36.308

Da li je često upotrebljavate ?

Da li vam nedostaje na forumu i u ovoj silnoj pisanoj reči ?
Da li je hendikep što ne možete da se razmašete ili napućite, nasmejete,namignete ?

Gestikulirate li mnogo?
Mimika ?
Vaša omiljena faca koju pravite je ...? ...ili pokret ruke...?

Mrdnite obrvom ,
i namignite ...

Aha...Uzasno mnogo..Ponekad mi se smeju posto neke situacije predstavim jos smesnije nego sto stvarno jesu...Kazu mi da umem da docaram...:D

A inace, bas mi to nedostaje u toj ,,pisanoj reci''. Cesto pogresno shvatim necije reci, izvucem ih iz konteksta zato sto ne mogu da ,,procitam'' recimo sa lica ili pomocu gestikulacije u kom je to smislu sve receno...To je bas trulo..

Ja bih to kod sebe promenio..mislim na preterano unosenje emocija u diskusije..te pokrete i grimase bi bih voleo svesti na minimum..neke totalno iskoreniti..recimo kad se iskljuci ton na tvu moze se videti kako ta gestikulacija izgleda smesno i bespotrebna je..ne u smislu da smo kao drvo vec neki stalozeni kontrolisani pokreti rukom..ramenima..glavom..usnama..i da pogled ne ide po podu-plafonu vec..nekako cvrst stav..direktno ka sagovorniku..osmeh..pogled koji vise govori od reci

Ma,da,daj da se lišimo svega i šta će nam ostati ?

Nemam gestikulaciju rukama, ali se potpomažem ,naravno u razgovoru sa dragim ljudima, beskrajnom mimikom .../i onomatopejom brrrrm,vrrrrm,zum,i sl.../
Naravno, kad ljude ne poznajem, onda primenjujem ovaj '' Georgejune ledeni stav ''.

Poslednja izmena:
Када сам себе први пут видела на снимку нисам могла да верујем да сам то ја, и да правим толико гестикулације. То када бих могла, изменила бих под одмах и то чаробним штапићем да се ништа од тога случано не понови. Али сви други су ме уверавали да је то нормално...ваљда навикли на мене такву. А ја сам била очајна пар дана..имала сам утисак да је све то пренаглашено док су ме моји уверавали да сам то ја..:neutral:
Када причам (тако ја себе доживљавам са снимака које сам видела) причам и лицем, очима, а тек рукама :dash:
Једина погодност тога је када сам у иностранству иако можда не говорим најбоље језик мене сви разумеју...ваљда ја то тако дочарам нешто речима нешто гестикулацијом и мимиком да ја проблема у комуникацији немам :rotf: е то је једина позитивна страна тога.

Da li je hendikep što ne možete da se razmašete ili napućite, nasmejete,namignete ?

Gestikulirate li mnogo?
Mimika ?

Mrdnite obrvom ,
i namignite ...

Upotrebljavam , posebno gestakulaciju, a na forumu za to sluzhe smajliji :)

Gestikulirate li mnogo?
Mimika ?

Mrdnite obrvom ,
i namignite ...

Desi se da se razmašem rukama, ali retko, više pravim neke face. Uglavnom se kezim, i to baš ovako :mrgreen:, često se i izbečim :eek: ili krivim usta :confused:, tako da mi ovi smajlići baš služe svrsi. ;)

Gestikulirate li mnogo?
Mimika ?

Mrdnite obrvom ,
i namignite ...

ne,ni najmanje,pokušavam da smireno reagujem,bez mnogo mlataranja,pa ni kad se svađam.....:cool:

Back