Milunka Savic-vi ste svet

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
alo bre, ja ima la u srednjoj skoli ono i dsz-opstenarodna odbrana i drustvena samozastitaz:mrgreen:
da, da , matora sam ali mi ucili o psiholoskom ratu-. ispiranje mozga i to.
postavlja se pitanje sta se zeli postici sa takvom kampanjom?

vi ste svet-niste zatucano brdskoplaninsko pleme kakvo jeste-mi mislimo, opametite se, budete meki poslusni, d amozemo neku bazicu da posejemo kod vas
jel imaju taku kampanju u hrvatskoj? u bosni? na kosovu? jel treba da prestanemo da mrzimo njih ili komsije?

ili ono kad nece da puca u pijane ljude koji bi pucali na nas dokle god nas ima

velicaju nasu glupost kao nesto dobro

znas , jesu oni ubijali decu i matore ali vi ste *dobri*- citaj glupi

jer necete da pucate u takve jer su pijani iako idu ka vama sa oruzjem

Ако ћемо да враћамо паре Рио Тинту, има ли неке шансе да, барем Јавни медијски сервис, врати новац и америчкој амбасади уплаћен за емитовање кампање "Ви сте свет" - оно бар за преосталих хиљаду емитовања сторије о Милунки Савић и прекине ово малтретирање мртве Милунке и нас њених живих сународника.
Ко до сада није уклавирио, ради се о пропагандном десанту на мозак грађана Србије који траје прилично дуго (пре Милунке су у ове сврхе (зло)употребљени Тесла, Пупин, Пекић) који нас „осве(т)шћава“ да нисмо белосветске парије, бантустан и европски рођаци осталих тунгузија него – свет, бре!
https://nova.rs/kolumne/pise-ranko-pivljanin-milunka-savic-gine-u-epp-u/

jel pratite serijal reklama? jel vas nervira?
Uopste ucenje nekih preko bare ko smo mi i sta smo mi ide na zivce, imam utisak da im je to namera od pocetka.
Neki tamo cinovnik ambasade zemlje koja je istrebila izvorno stanovnistvo na celom kontinentu ce nama da objasnjava da smo mi svet. To mogu da progutaju samo glasaci i podrzavaoci lika i dela zvoncice, i to ne svi, samo oni kojima je lobotomija vec izvrsena.

Ako postoji peticija neka neko da link, prvi cu biti za zabranu vredjanja inteligencije svih Srba.

Back