Milostan!!!

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne pricaj gluposti bili su stanovi i preko 4000 eura

pa drugar jedan tamo, je kao ekstra povoljno kupio stan u budvi od nekog prijatelja gradjevinara stan po 3000 eura kvadrat pre 2 godine....

Prije dvije godine nijesu bile tolike cijene, jer su prije godine i po moji roditelji kupili stan u extra lokaciji po cijeni od 800 eura po kvadratu, no su tek krajem 2007 godine stanovima pocela cijena drasticno da skace. Tako da su ti drugara opeljesili zestoko:lol:

sada vam je valjda jasna njegova odluka o priznanju Kosova , lik hoda po jako tankoj zici i toliko se upleo u sve i svasta i samo ga cudo moze spasiti ,varovatno ce mu na sledecim izborima doci kraj jer je svo ovo vreme standard u CG ipak koliko toliko rastao ,prodavali su nekretnine ,imali su solidne plate ,skoro kao i mi ,a privredu ni nemaju ,a sada ce se sve to izduvati kao balon pa je moguce da konacno pobedi i ona retardirana opozicija .
Mada sa druge strane ne bi me cudilo da Milo posegne i za nekim represivnim merama da se odrzi na vlasti jer ipak on i njegov klan drze celu drzavu ,samo je pitanje dokle ce biti koristan zapadu ,verovatno nece jos dugo .

ne moze ga spasiti vise nista, ali je toliko vec zassrro da sad od njegovog nayebavanja niko nece imati neke posebne koristi

Jes' ,jes',samo ti glasaj:hahaha::hahaha::hahaha:

Koliki moron treba biti,i podrzavati nekog ko kao premijer jedne drzave daje od tvojih para,pare za sopstvenu banku.

Milas prvi sad vice:

Koje su ove ovce kad glasaju za mene?

Ni njemu nije jasno:mrgreen::hahaha::hahaha:

A koji moron treba biti podrzavati nekoga ko je umanjio i teritoriju i standard ;)

ne moze ga spasiti vise nista, ali je toliko vec zassrro da sad od njegovog nayebavanja niko nece imati neke posebne koristi

Koliko puta ponovljena prica?:hahaha:

Svaki put, Mila ce da maknu kad ono svaki put desi se obratno.
Savjetovao bi ti da pricas kako ce Milo dobar i kako ce svaki put da pobijedi, pa mozda se desi da izgubi, jer sve sto vi pricate, desi se suprotno.

Back