Miloš Žikić - osvaja Srbiju glasom i stasom

Jasno je da je takva muzika namenjena odredjenoj populaciji .
To su polupismene propupele tinejdzerke , koje posle jutarnje kafe u pola 3 popodne , puste mp3 sa retardiranim baladama koje im razdrazuju srce pred vecernje orgijanje .
S druge strane , musku populaciju koja slusa te pesme cine feminizirani muskarci i papucici , koji zapisuju tekstove takvih pesama i salju svojim dragim , kad vec nijednu knjigu u zivotu nisu procitali. I naravno gej populacija i travestiti .

Klasican primer folirantskog glasa je Sasa Kovacevic , covek koji uzivo tako lose peva , bukvalno recituje , a studijski zvuci jako dobro . Jer mu je prethodno glas provucen kroz nekoliko filtera , nijedna njegova pesma nema a da na glas nije dodat reverb , koji je klasican trik producenata , kako bi se dobilo na zvucnoj slici . Potpuno ista prica je i sa ovim sarlatanom .
Sto se tice pozivanja na umetnost , koje u ovom slucaju nema , je krajnje smesno . Muzicar koji peva splavarsku muziku i retardirane baladice , kako bi se uklopio u trziste i zaradio nije umetnik . Svako umetnicko delo ima katarzicno dejstvo , sto znaci da kad cujes nesto to te stvarno menja , cini te boljim , oplemenjuje ti duh . Ovo i niz slicnih primera , kreira na zalost vec 10 godina muzicku pop scenu Srbije , zato nam je i tako sj3bana muzika . Kakve i kolike reperkusije to ima i na drustveni zivot pa to se vidi po ponasanju i svemu .

Upravo tako...:klap::klap::klap::)

Totalno tacno receno wujaymarkoffe mada kafanske pesme se pevaju iz duse a ova nova fora kao satro boemi kao onaj lik marko bulat sto se foliraju po splavovima to je glupo.
Da inace u pesme koje ja sebi pustim se ukljucim kao u struju.kao da prozivljavam na neki nacin melodiju i boje u njoj.i jezim se u intervalima. ne moram da placem ali to je isto katarza.u tome je lepota tih dela.

A pomenu neko da je bio u Idolu.
Kad je pobedila ona kravetina Cveta koja je znala samo na jedan kalup da peva i kad je bilo najboljih 3 tu su bili ona,ona cura iz Leskovca koja je divno pevala i imala i bolji raspon glasa i momak koji je bio moj favorit i koji je ladno otpevao The show must go on od queen-a. ej pa nije fredi bio da svako moze da ga otpeva dobro.
e pa taj momak je vredeo. i sad ga nema nigde.
zasto? on nije izgubio glas, nego jednostavno nema gde i s kim sa tim svojim talentom

Poslednja izmena:
Epa ljudi mnogo ste se namlatili gluposti. Zao mi je sto to moram da vam kazem ali vi ste sebicni i izgleda ne ostvareni u svojim privatnim zivotima, naravno to se ne odnosi na sve na ovom forumu . Milos je zaista sjajan lik iako sam kratko bila njegova ljubav , nadam se da ce me prepoznati . I dalje cu ga obozavati i zaista se srdacno nadam da ce uspeti u ovome sto radi jer verujte vi i dalje ne znate sve sto on moze umetnicki da pruzi. Na zalost misim da je jos uvek suvise skroman jer kad bi se otkacio to bi bilo ludilo. A sto se tice muzickih zanrova ...... pa sigurna sam da moze sve.TREBA CUTI .:super:Jedno pitanje , kako moze jedan muzicki obrazovan momak koji peva u Svedskoj , Danskoj i td. i to ambasadorima i konzulima da bude los za nas.Ja licno mislim da mu treba samo jedan HIT i to je sve!!!!!! Pa napupele pionirke su uvek postojale i postojace svidjalo se to nekome ili ne .

Back