Milos Pavlovic

Sta je sa njim?! Na njegovoj stranici nema nikakvih informacija! Da li neko zna nesto za sledecu sezonu?

bice da mu "voz prolazi" nezadrzivo.
Od velikih najava i ocekivanja od ove sezone,ostao je sam i napusten.
Zasluzeno ili ne,tesko da cemo ikad saznati.
Ipak,kad pomislim ko mu je ovde bio "podrska" i ko je pricao sa Berniem i u njegovo ime...bolje nije ni mogao proci.

Poslednja izmena:
Ziva istina.;)
Pavlovic bi morao biti mladji i djavolski dobar da bi bio interesantan nekoj ekipi.
Mlad vise i nije(tim pre sto se starosna granica spusta ka maloletnickom uzrastu),a ne znamo ni koliko je dobar po F1 standardima.

Milos Pavlovic vozi F2 i to poprilicno zapazeno ove sezone! Od sest trka ima tri plasmana i to 1x5,1x2,1x4 mesto. Trenutno se nalazi na 7.mestu sa 17 bodova i za vodecim Spancem Andy Soucek-om zaostaje 11 poena deset trka pre kraja prvenstva. SRECNO MILOSE!!!

Aha, mozda u ovakav.

xfrs0n.jpg

Skup je to sport za nas Balkance... a lovarne biznismene ne interesuje ulaganje u sport, već samo u dalja muljanja.

Pre neku godinu rekoh javno na ovom forumu da Pavlović nikad neće videti F1. Zašto, prvo zato što reče Ultra zvuk skup je to sport za Balkance, što je notorna istina. Pre toga sam poprilično upućen u ovaj sport rekao da je u F1 krenuo iz potpuno pogrešnog šampionata, italijanske F3 umesto iz Engleske. Da ne dužim, sada je već prestar da krene da se tuče sa klincima poniklim iz pravih šampionata i sa mnogo više para iza sebe. Mislim da ova tema može (uz žaljenje) da se zatvori. M. Pavlović je istorija, jadni pokušaj napaljenih i neobaveštenih, nazovi auto novinara, da od dečka koji je obećavao u nekim skromnijim klasama naprave heroja.

Pa ako deklarišemo Andreja kao šampiona (ne znam ni čega) onda može i Miloš da bude šampion. Samo mora da sačeka još 15 godina, da osedi i da se ugoji jedno 50kg da može da parira ostalim takmičarima...

On je u tim "skromnijim "klasama tukao polovinu vozaca F1,na celu da Batonom.Tek toliko o njegovoj prosecnosti.Ali kada je trebalo da se sponzorise u GP2 World(pogotovo sto je u azijskoj GP2 osvajao dosta bodova sa slabijim autom),nije bilo podrske,a radilo se o skromnom prilogu,u odnosu na to sto bi taj pojedinac,odnosno drzava dobio/la.
I ja mislim (nazalost) da je njegovo vreme za F1 proslo,ali ima dosta klasa i sampionata gde bi on najzad mogao i da zaradi(LeMan serija,GT serija,Indy,,...),a ne samo da moli za milostinju.
Takodje se uopste NE SLAZEM da je on prosecan vozac.

On je u tim "skromnijim "klasama tukao polovinu vozaca F1,na celu da Batonom.Tek toliko o njegovoj prosecnosti.Ali kada je trebalo da se sponzorise u GP2 World(pogotovo sto je u azijskoj GP2 osvajao dosta bodova sa slabijim autom),nije bilo podrske,a radilo se o skromnom prilogu,u odnosu na to sto bi taj pojedinac,odnosno drzava dobio/la.
I ja mislim (nazalost) da je njegovo vreme za F1 proslo,ali ima dosta klasa i sampionata gde bi on najzad mogao i da zaradi(LeMan serija,GT serija,Indy,,...),a ne samo da moli za milostinju.
Takodje se uopste NE SLAZEM da je on prosecan vozac.

Сада је просечан.
Имао је он у ГП2 једну сезону сасвим пристојан болид па се није показао.
Сада у Ф2 такође није ништа специјално иако би он требао бити тај који најбоље познаје стазе, иако је он тај који би требао да направи добар сет, јер је и најстарији и најискуснији.
Постоји велик број возача који су на почетку каријере обећавали али на крају су се утопили у просечност.
Слажем се да је имао тај хронични проблем спонзорства али морао је боље.
Волео бих да уђе у Ф1 само из разлога што је наш :)

Back