Miloš Pavlović Ćaci i Ćacilend

Džajić

Početnik
Poruka
12
A brate, što brišeš razgovor, taman je lepo počelo? Vidiš li sa koliko energije ulazim?
Šta, je l treba da oponašam SANU akademike u stilu i govoru? Taj sterilan pristup?
13 godina su ćutali pa su se onda i oni nešto oglasili. Sede mudre glave čekale pogodan momenat da prozbore zabranjenu mudrost.
Eto, rekao mi je jedan korisnik da sam anonimus, da je Miloš Pavlović pametniji od mene itd.

Ali razgovor je išao u pozitiva pravcu, nije bilo vređanja. Samo light kritika.

Dakle, ja hoću da snimim jedan dokumentarni filmić o Ćacilendu i Milošu Pavloviću.
Mislim da Miloš Pavlović zaslužuje jednu poštenu analizu. Bez vređanja.
Samo činjenice.
Mnogi jutjuberi greše što se "užasavaju" ćacijevaca, što obasipaju po njima drvlje, kamenje, flaše, velike male...
Brate, da ih ne drndaju toliko ne bi ni oni bili toliko ludi za tim Pionirskim parkom.
A ovih dana čujem Ninić se užasava što se Pavlović preselio u Pionirski park.
Brate, pa to je najmanje opasno šta može da se desi. Mogao je Vučić da uradi još veću gadost, ali nije.
Vidi, kao i sa svakom organizacijom, i tu se znaju neka pravila.
Određene akcije prouzrokuju određene reakcije.
Ne možeš psovati kao Miloš Vidojković nekome mater i očekivati da taj neko iskulira psovku.
Je l se neko slaže tu sa mnom?
Pa naravno da će to da proizvede ljutna reakciju. :D
Šta, očekivali ste od Vučića wanna-be huligana da mrtav ladan sluša kako mu debeli pikolo od metar i žilet vređa mamu.
Jest da je prava misterija kako je tetka Angelina izašla na vreme iz RTS-a 1999, ali nije zavredela da je se vređa na takav način.
To se kaže, tetka Angelina sori, sori, ali Vaš sin je psiho, lud, preusmerite ga dok još nije kasno.

Ja imam by the way master diplomu i ako sam nešto naučio na fakultetu, to je stepen do kog mogu da idem sa sprdnjama, trolovanjem.
I mogu da vam kažem da će se Vučiću, koliko god zvuči ovo nerealno, sve to omalovažavanje ljudi svih ovih godina tako obiti o glavu, ima da ih prati transgeneracijsko prokletstvo. Vučić je svakako došao na radar islamista zbog onih militantnih izjava u skupštini: 100 muslimana za jednog Srbina. Mislite da su oni to zaboravili njemu?
Sve će mu to naplatiti, i to preko naših leđa.
A ja, u celoj ovoj priči, još i dobro plivam.
Sve dok te smatraju samo ludim, dobro je.
Onog trenutka kad pređeš crtu ludosti i uđeš u zonu terorizma (terror = strah), onda bato si na njihovoj watchlisti.
:D Budalu svako toleriše, a teroristu odmah eliminišu.
A Vidojković je hteo da ispadne terrorista.
I svako ko pokuša da bude terrorista, oni ga eliminišu, kao u Counter Strike.

Evo pogledajte, pre 100 i više godina kako je prošao sin Nikole Pašića.
On je bio na čelu batinaških odreda. Dok su ti batinaši (JUNAO) lemali druge, bilo je ok.
Ali onda jednog dana su ti batinaši uzeli da lemaju njega. I onda je on zakukao.
Vratiće se njima sve te batine. Svi ti policajci batinaši koji sad prekrštenim rukama i mrkim pogledom odvraćaju ljude od ulaska u Ćacilend uz komentare: "Ne možemo garantovati bezbednost", oni će sutra te ćacije lemati za sve pare.
Oni će ih moliti da ih ne tuku. To je tako, karmički.
Ko ne veruje, neka čita malo više stare novine.
I mnoge loše stari su se desile samo zato što su padale na veliki dan Vidovdan, jer to je dan pogibije, stradanja, a na taj dan su doneseni Vidovdanski (propali) ustav i odlučivane mnoge sudbonosne, ključne stvari...
Evo za par dana studenti organizuju na VIDOVDAN okupljanje!
Ja sam zanemeo. Pa je l moguće da njima niko od tih sedih profesorskih glava ne ume, ili neće da kaže:
"Pa deco, ne morate biti vernik da shvatite da to nije dobro što radite".
I budista vidi da to ne valja.
Ali ove sede profesorske glave --- mudrijaški ćute.
Oni samo gunđaju što im je vučić prepolovilo, ma šta prepolovio, dao im je 1/14 plate.
brate, šta ste očekivali od crnog radikala? To je klasičan, školski primer terroriste, a glasači njegovi su školski primer Štokholmskog sindroma.

IMG_20250614_113025.jpg
IMG_20250614_112909(1).jpg

Back