Miloš Jovanović - jedini čovek sa liderskim potencijalom?

Meni se cini da je on jedini covek na politickoj sceni koji je:
-Dovoljno obrazovan
-Pristojan
-Suverenista je
-Hladna mu je glava.

Sta mislite o njemu?

-Dovoljno obrazovan------------da je imalo obrazovan imao bi dovoljno inteligencije da bezi od politiku ko djavo od krst.
-Pristojan--------------------------svi su pristojni pred narod.
-Suverenista je-------------------suveren je.......jedino je slab na dolari.
-Hladna mu glava----------------od promaju

Deluje mi pošteno, kao neko ko je stvarno zaintresovan za promenu sistema u Srbiji. Nije mi jasno samo jedno zašto se DSS krije iza Metle 2020. Možda zato što su sa Koštunicom se već isprobali na vlasti pose 5 Oktobra. Nigde ne mogu da nađem njihov političko- ekonomski program, mada papir trpi sve to se mnogo puta pokazalo.
http://www.dss.rs/srp/o-nama/dss-izbliza/program-stranke/

Meni je svako ko je ostao u DS i DSS nekako "heroj" jer nije pobegao u SNS.Ima nesto dostojanstveno u ostajanju na brodu koji tone.
On licno nije bio neki funkcioner koji se obogatio.

Ma daj molim te.Jedini program takvih smradova je kako što bolje ući u dupe tiraninu i naplatiti to što su korisna opozicija.
Zver ja znam da si ti Djilasovac i da te iritira kad se pise o nekome ko nije Djilas .

Ali narod NECE GLASATI NI ZA BOSKA NI ZA DJILASA i zato mislim da bi opozicija trebalo da gura nekog lika poput Milosa.

S druge strane Jovanovic se ne valja u kaljuzi i ne pljuje nikoga i zato cuva poziciju i zovu ga u emisije.

Ja ne znam sta ocekuje drugosrbijanska opozicija.
Hoce prostor u medijima a pljuju Mitrovica i Marica.
I onda Milos ne valja jer je jedini pristojan pa ga svi zovu i kao on se "uvlaci u dupe".
Ja sam ga slusala bio je veoma jasan a da nije nikoga vredjao.

Pametan je on.

Zver ja znam da si ti Djilasovac i da te iritira kad se pise o nekome ko nije Djilas .

Ali narod NECE GLASATI NI ZA BOSKA NI ZA DJILASA i zato mislim da bi opozicija trebalo da gura nekog lika poput Milosa.

S druge strane Jovanovic se ne valja u kaljuzi i pljuje nikoga i zato cuva poziciju i zovu ga u emisije.

Ja ne znam sta ocekuje drugosrbijanska opozicija.
Hoce prostor u medijima a pljuju Mitrovica i Marica.
I onda Milos ne valja jer je jedini pristojan pa ga svi zovu.

Pametan je on.
Vidiš da ništa ne znaš.Ja nisam Djilasovac.Ja sam ogorčeni anti vučićevac.Drugo,normalno da neće glasati mi smo za bojkot,znaš li ti IŠTA?Treće taj tvoj je prodana izdajnička pichka i ZATO GA ZOVU U EMISIJE.Ako ti dosad nije jasno,firer pušta u etar samo one koji rade za njega.

Vidiš da ništa ne znaš.Ja nisam Djilasovac.Ja sam ogorčeni anti vučićevac.Drugo,normalno da neće glasati mi smo za bojkot,znaš li ti IŠTA?Treće taj tvoj je prodana izdajnička pichka i ZATO GA ZOVU U EMISIJE.Ako ti dosad nije jasno,firer pušta u etar samo one koji rade za njega.
OK, imas li neki argument ili samo vredjas nepovezano?

Back