Milokurka

Žene milokurke se prenemažu dok pričaju, naročito s muškarcima. Šta mislite je l ovo uvreda?
Je l poznajete takve žene?
Kakav vam utisak ostavljaju, kao budi tu, budi, budi tu ili idi od mene?
Je l volite tu vrstu milovanja?
Nije uvreda, to su one zene sto imas dojam da ce počet stenjat kad pričaju 🥴
Osim sto su iritantne su često plitke, umišljene i radodajke 4 u 1.

Poslednja izmena:
Mislim da su jos jedna od mnogih bizarnih zabluda u smislu sta muskarci zapravo vole. Mada ima vrv muskaraca koji to vole. To su oni koji su naucili da zena treba da se prenemaze, pa onda ne umeju drugacije. I tako u krug.

Žene milokurke se prenemažu dok pričaju, naročito s muškarcima. Šta mislite je l ovo uvreda?
Je l poznajete takve žene?
Kakav vam utisak ostavljaju, kao budi tu, budi, budi tu ili idi od mene?
Je l volite tu vrstu milovanja?
Nije uvreda, ako je slobodna. Ako, ipak, nije - onda bi to moglo da povredi, uvredi nekog.
Meni je simpatično kad počnu da se "tope" na muško.

Poznavao sam - moja baba je bila tak'a. :)
Pa, generalno, da baš vole muško, da bi ga milovale, a to jasno (govorom) i stavljaju do znanja.

Ne srećem ih često u poslednje vreme. Nekako smo se svi uzdigli u nebesa, i retko, bilo kome, otkrivamo sebe.

Neki muškarci su obična govneta. Kad se neka devojka-žena ne hebe i čuva se, onda je đubre, lezba i šta još sve ne.

Kad voli seks onda je radodajka. Uvredljivo.

Idte bre u kurrrac. z:mrgreen:

Milokurka mi deluje kao žena koja voli kurrrac, kao što i ime kaže. Nije uvredljivo, svaka takva treba da se ponosi i uživa u kurku kad god može.

Mene nije sramota, nije mi ni uvredljivo, čak mi služi na čast što sam milopichak. :kez:

To su ogorceni muskarci sa malim alatom.. kad ih odbiju, zene su im djubrad, a kad su iskusnije, smeta im jer su probale vece i bolje, i znaju da ce brzo odleprsati od njih...

hahah.

Svaki pravi muzjak zeli milokurku kraj sebe. Jer ima i sta da miluje, i to pozamasno.. ;)

bas sablasnom, ima jedna pesma koju sam memorisala od Alena Ginzberga, nikad pre nisam citala takvu poeziju (dosta sam se sokirala), ali eto, ta pesma kaze da :
svi muskarci idu ulicom razmisljajuci o svojim sablasnim ku.r.cevima
a sve su zene vizije svojih unutrasnjih pic.k.i

bas progresivna umetnost :D

Back