a ko je milojko prvi put sad vidim? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aplause!!!Milojko Vasic:Ajde još jednom, da bi bilo svima jasnije.
Stidljivoj je izgleda neka Milica preotela dečka ! Neznajući šta će od muke i pakosti pokušala je da se predstavi kao Milica i da objavi njen broj mobilnog (navodeći puno ime i prezime) uz lascivne komentare da je željna seksa.
E to ne može !
Milojko Vasic:Objavi ! Imaš novine, radio, televiziju. Imaš forum Lični kontakti, objavi tamo. Nemoj ovde.
I još nešto, nije Milojko nikad nervozan.![]()
Ako si stvarno žensko, evo šaljem ti jedan poljubac lepotice ! 8)
:shock: ti ono zoveš tema???Divlja maca Caca:Ti Milojko bas si STOJKO, a ti Stidljiva samo napred!!! I ja sam poslala poruku na Licne kontakte, malko slobodniju pa su je mangupi zakljucali. Pitanje: Kako preko net-a da nadjem decka kad me mangupi i koje kakvi Milojci Stojci zamajavaju?Milojko Vasic:Setio sam se ! Pošalji SMS na Stankom TV ili SOS kanal ili Art. To je baš cool.
A, ti to znas zato sto si brze bolje taj broj okrenuo...Milojko Vasic:Ajde još jednom, da bi bilo svima jasnije.
Stidljivoj je izgleda neka Milica preotela dečka ! Neznajući šta će od muke i pakosti pokušala je da se predstavi kao Milica i da objavi njen broj mobilnog (navodeći puno ime i prezime) uz lascivne komentare da je željna seksa.
E to ne može !
E ako zbog mene nisi nikad imala dečka, onda se izvinjavam. Mnogo se izvinjavam.Stidljiva:... kao prvo do sad od takvih * kao ti nisam imala decka ...
Ti bre dete nisi normalna. Idi leci se. I ne smarajte vise sa ovom tupavom temom!!!!!! :xStidljiva:sta ko je meni preoteo decka?!ma jesi li ti normalan?kao prvo do sad od takvih * kao ti nisam imala decka tako da niko nije mogao da mi ga preotme!e sto sporo kapiras covece...