СрбинПодгорица
Domaćin
- Poruka
- 3.244
Stari Crnogorac
Него реци подржаваш ли Мирашеву секту или Лава Лајовића?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično! Obnovićemo naše, a vaše nećemo dirat.Стварајте, правите ваше цркве ваша ствар, али наше цркве и манастире не дамо.
Ne podržavam Miraša, o Lajoviću ne znam mnogo, ali ono što sam vidio nije loše.Stari Crnogorac
A nijesmo bogomi, no je to naše!Па кренули сте на наше, а на нама је да их бранимо од вас.
Nije to tvoje ali hoćeš da ukradeš.Ni perpera nisi dao, da jesi danas bi Miraš bio patrijarh.Svaki verski objekat ima ktitore, da si dao pare ti bi bio upisan u nekome od njih.A nijesmo bogomi, no je to naše, crnogorsko!
Vidim ja da mnogo toga ti ne znaš.Само не знам какве ви везе имате са Црном Гором?
Те цркве и манастире ви нисте градили него уништавали, и стоку ућеривали. А пошто је Митрополија Црногорска обновила те манастире, ви ту видите профит па онда да ударате.
Kako si medju svoj narod kad Cetinjem ne možeš prošetat sa svojom nacionalnom zastavom. Ti si izdajnik, ti si Posrbica. Od svih neprijatelja izdajnici su mi najmrzniji.Мајсторе немој да вријеђаш.
Ја сам уз свој народ и мени се претци не преврћу у гробу. Ја нисам продао вјеру за вечеру за разлику од тебе.
Ti si jedan lažov, ne da nijesi sa Cetinja, no i ne poznaješ taj narod. Ti si samo jedan internet trol.Онда ми те заиста од срца жао, није лако мрзјети самога себе. Па није само Цетиње Стара Црна Гора, а познајем итекао С.Црну Гору и обишао је сву, а Цетињем могу шетати слободно, чак ни тамо није већина против цркве. А један занимљив податак између 100 и 200 породица на Цетињу сваки дан једе у народној кухињи при митрополији Црногорско-приморској
Šta ćeš ti da obnoviš, Jehovin Svedoče?Odlično! Obnovićemo naše, a vaše nećemo dirat.
Ti si jedan lažov, ne da nijesi sa Cetinja, no i ne poznaješ taj narod. Ti si samo jedan internet trol.
A nijesmo bogomi, no je to naše!
Milu baš stoje rep i kopita.