Milo Djukanović

Само не знам какве ви везе имате са Црном Гором?
Те цркве и манастире ви нисте градили него уништавали, и стоку ућеривали. А пошто је Митрополија Црногорска обновила те манастире, ви ту видите профит па онда да ударате.

Само не знам какве ви везе имате са Црном Гором?
Те цркве и манастире ви нисте градили него уништавали, и стоку ућеривали. А пошто је Митрополија Црногорска обновила те манастире, ви ту видите профит па онда да ударате.
Vidim ja da mnogo toga ti ne znaš.

Моји прађедови су гинули за Црну Гору, Српство и Православље, из старе сам Црне Горе (за тебе смо утврдили да са њом везе немаш). Данас ова творевина везе нема са Црном Гором, осим што се налази на њењој територији. Па сами користити фашиститички поклич E` viva Montenegro.

Мајсторе немој да вријеђаш.
Ја сам уз свој народ и мени се претци не преврћу у гробу. Ја нисам продао вјеру за вечеру за разлику од тебе.
Kako si medju svoj narod kad Cetinjem ne možeš prošetat sa svojom nacionalnom zastavom. Ti si izdajnik, ti si Posrbica. Od svih neprijatelja izdajnici su mi najmrzniji.

Онда ми те заиста од срца жао, није лако мрзјети самога себе. Па није само Цетиње Стара Црна Гора, а познајем итекао С.Црну Гору и обишао је сву, а Цетињем могу шетати слободно, чак ни тамо није већина против цркве. А један занимљив податак између 100 и 200 породица на Цетињу сваки дан једе у народној кухињи при митрополији Црногорско-приморској

Онда ми те заиста од срца жао, није лако мрзјети самога себе. Па није само Цетиње Стара Црна Гора, а познајем итекао С.Црну Гору и обишао је сву, а Цетињем могу шетати слободно, чак ни тамо није већина против цркве. А један занимљив податак између 100 и 200 породица на Цетињу сваки дан једе у народној кухињи при митрополији Црногорско-приморској
Ti si jedan lažov, ne da nijesi sa Cetinja, no i ne poznaješ taj narod. Ti si samo jedan internet trol.

Па и нисам са Цетиња него из Подгорице. Ти мајсторе не знаш ни шта је Стара Црна Гора не знаш ни њене нахије набројати, а камоли границе и којим градовима се налазе.
Један од највећих Срба данашњице Јован Маркуш живи на Цетињу и итекако је активан, па реци највећи живи српски глимац Петар Божовић иткако борави на Цетињу. Па погледај број људи који дође 6 јануара испред манастира а колико испред логорске ватре на тргу.

Vucic-Milo-Dodik

To je trio fantastiko koji zatire srpski narod na Balkanu

Milo od srpske sparte pravi crnogorsku NDH,

Dodik glumi nacionalistu i da budem iskren sustinski pravi najmanju stetu od sve trojice ali znajuci tog prevrtljivca ne pise se dobro Srbima u RS

A Vucic najgori od sve trojice, vodi Srbiju i sve Srbe regiona u propast

„Ми, наследници те његошевске цркве вас позивамо, браћо, да не идете тим путем. Немојте да идете овим путем, јер ћемо ући у оно о чему пише Горски вијенац. Немојте ићи тим путем, јер ће се десити страшне ствари у Црној Гори, које ми не желимо да се десе“
„Више у Црној Гори има закопаног оружја, него у војним и полицијским магацинима. Прва крв која падне у Црној Гори – неће нико од оних којима је нанијето зло отићи код (Миливоја) Катнића, (Веселина) Вељовића, (Весне) Меденице…, него закуцати на врата ономе како би тај дуг наплатио. То морају да знају и (Мило) Ђукановић, и (Душко) Марковић, и Вељовић. То је порука коју морате да разумијете“, закључио је Мандић.

Šta ćeš ti da obnoviš, Jehovin Svedoče?
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

mila%C5%A1-i-mira%C5%A1-640x457.jpg

Back