eto vidis zbog takvih stavova nikad mi na zelenu granu necemo![]()
..a ko ti je rekao da mi zhelimo na bilo kakvu granu sa vama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto vidis zbog takvih stavova nikad mi na zelenu granu necemo![]()
ti si hiperaktivna samo u odbrani svojih kelnerskih interesaocito je patrijotskim novinarima u srbiji stalo da se dizu tenzije...
ovoga ljeta uopce nije (ili minimalno) bilo inicidenata..ni manje ni vise nego s bilo kim drugim...
a da ih je bilo, o tome bi zujala cijela srpska patrijotska stampa...
znaci cisto zlonamjeran tekst kao i oni kojima je namjenjen i koji ga nekriticki prihvacaju
al priznaj da mlogo dobar tekst.i istinit.el bi ti milutine bre smeo da odesh sa takovi akcenat?
![]()
![]()
ti si hiperaktivna samo u odbrani svojih kelnerskih interesati isla iz slavonije i obishla ceo jadran i znash da nije bilo incidenata
a stavljas u zagradu,za svaki slucaj...minimalno.
zlonamerna si tida nisi ne bi se muvala ovde
il te nesh kopka.pronashla se u podanichkom mentalitetu.
![]()
..a ko ti je rekao da mi zhelimo na bilo kakvu granu sa vama?![]()
Uvek sirotinja bude naguzena - U Hrvatskoj ako vam zapale auto, zapisnici se zaturaju zajedno sa izjavama očevidaca ako se uopšte i uzmu jer se i to izbegava. Ako se isprebijaju - počinitelj dobija u najboljem slucaju kaznu za remećenje javnog reda i mira. Plaća neku simboliku koliko je verovatno to veče ostavio u kafani![]()
Isto tako su pretukli pre nekoliko godina stranog novinara na plazi i niko nije odgovarao... Srbi su poslastica za lokalne barabe dobro poznate policiji koja nista ne preduzima. Isto tako je bilo i za vreme rata kada su zastrasivali i ubijali Srbe po njihovim domovima, policija se pravila blesava dok nije krenuo RAT.
Hrvatska je zemlja sa fašističkim zakonima...
Idem u HR od 2001. redovno svako ljeto i nikakvih problema nisam imao.
Možda je razlog tome što sam u to mjesto prvi put otišao '68. i svi me znaju .., ali isto tako i znaju i sjećaju se svih onih prepirki u vezi HR proljeća, HDZ-a, položaja Srba u HR, Stepinca i sl, a takođe znaju (najveći dio njih) i da sam jedno vrijeme učestvovao i u ratu.[/QUOTE]
na cijoj strani?!
bas me zabrinjavas mario bre,pa na cijoj si ti strani UOPCSTE![]()
A sto mora da se bude na nekoj strani? Mislish li da je bog na strani Srba ili Hrvata u prethodnoj deceniji?![]()
A sta ako su govna jedni i drgi?
oni iz krajinu i baniju ne letuju u hrvackojsto bre.pa nisu hrvati mali problem smoji akcenti vec soni iz krajinu i baniju.po tebe ispada da nigde u svet ne smes engleski govoriti samo radi oni americki fasisti.
objasnili nam u skoli.ajde balava klincice, popij casu mlijeka i smiri zivce...prije nego nekoga prozivas neka ti mama objasni sto je mentalitet da bar donekle znas o cemu uopce pricas..jer to uglavnom neznas nego lupetas iz posta u post...