Milivojevic

Provalite tu njusku

316ud79.jpg

Ljudi,ne treba preterano znanje o psihologiju,da po profilu crta lica uvidis kad je neko retard i debil

Ovaj je klasika!

Daj detalje za nas što nismo gledali :D

За оне који нису гледали..

Илић: Миливојевић стално добацује посланицима опозиције како једе чоколаду са лешницима да нас боље кара

Миливојевић: Лаже Илић, то није мој речник већ његов, али добро, нисам ни очекивао да председник НС рецитује стихове

Председник Нове Србије Велимир Илић запретио је јуче демократи Срђану Миливојевићу да ће уколико се не смири писати Борису Тадићу и тражити да га избаци из Скупштине.

- Миливојевић је јуче претерао. Ја сам лепо за скупштинском говорницом причао о Еулекс-у, о изградњи водовода на Косову, а Миливојевић је све време мог излагања добацивао „Сад ћу да вас карам....ал ћу да вас карам, маму вам *****" - тврди Илић.

На питање да ли је Миливојевића замолио да не добацује, Илић је одговорио:
- Лепо сам му рекао „Немој да добацујеш, ако ти нешто није јасно изађи напоље", али он није хтео да се смири. Врхунац је био кад сам кренуо на место, а он ми је као поставио ногу да паднем. Окренуо сам се према њему и рекао „Немој да ти се вратим па да те научим како треба да се понаша посланик" - открива Илић.
Обрачун посланика покушала је да спречи председавајућа Гордана Чомић, али јој није успело.
Лидер народњака каже да са Миливојевићем „ратује већ данима".
- Пре два дана, седница се отегла до два после поноћи, а Миливојевић седи у клупи и једе чоколаду са лешницима. Нема ко му није рекао да престане да једе, да шушка са папирићима. Цела сала је слушала како једе. Уместо да престане, он нам добацује:„Једем лешнике да вас боље карам" - прича Илић и додаје да ће ових дана писати лидеру ДС Борису Тадићу са захтевом да уклони Миливојевића из Скупштине.
Са друге стране Срђан Миливојевић каже да није претио опозиционим посланицима.
- То апсолутно није тачно. Пре свега то није мој речник. Тако може да прича Велимир Илић, то звучи као његов репертоар. Па не могу да очекујем од њега да рецитује стихове већ да прича кафанским речником. Није тачно ни да сам пре неколико дана јео чоколаду, јер ја постим. Велимиру Илићу се или преврнуо кајак у базену, или му испушта базен па ће сада сви грађани Чачка да остану без воде док га он поново не напуни - наводи Миливојевић.

http://www.pravda.co.yu/srbija/5336/dvobo-ili-protiv-milivoevia
К. Благовић

Back