MILIONI EVRA ZA NJEGA SERGEJ MILINKOVIC

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.363
www.b92.net

Murinjo dogovorio dolazak Sergeja za 90.000.000€

"Crveni đavoli" izdvojiće 80 miliona funti, odnosno oko 90.000.000 evra za reprezentativca Srbije.

Murinjo želi po svaku cenu da dovede Milinković-Savića i prema navodima iz Velike Britanije u tome je i uspeo.

Ukoliko dođe do realizacije transfera Sergej će postati drugi najkuplji igrač u istoriji Premijer lige, odmah iza Pola Pogbe koji je stigao u Junajted leta 2016. za 100 miliona evra.

Milinković-Savić bi onda sa Matićem i Pogbom oformio verovatno i najbolji vezni red na svetu i Murinjo bi sa njima bio glavni kandidat da uzme titulu u Premijer ligi.

Postavih ovo, pa se pitam koliko su Pele, Maradona i slicni njima zaradjivali u proslom veku,a sada su to milioni evra.
Znaci da je fudbal u ovom veku postao riality shou, znaci naravoucenije, deco trenirajmo fudbal, platice milione za vase noge, ko sisa skolu, od nje se nece ovajditi, ali, da li je to moguce postati fudbalski kralj, mashala, :)

Sergej Milanovic :hahaha:

Inace, Pogba je jedno obicno drvo od igraca koji je svoj vrhunac doziveo u Juventusu i od tada je u slobodnom padu. Sergej treba da ode u klub koji neguje napadacki fudbal, a ne u Murinjov autobus.

Sto se dece tice, treba ih uciti da VOLE fudbal i da je fudbal najvaznija SPOREDNA stvar na svetu......a ne leciti komplekse preko njih i prisiljavati ih da uspeju u fudbalu, a pogotovo ih ne treba uciti da treba fudbal igrati zbog miliona. Mnogi talenti su upropasteni zbog bahatosti i pohlepe roditelja ali naravno i zbog svih ostalih negativnih faktora.

Poslednja izmena:
Sergej Milanovic :hahaha:

Inace, Pogba je jedno obicno drvo od igraca koji je svoj vrhunac doziveo u Juventusu i od tada je u slobodnom padu. Sergej treba da ode u klub koji neguje napadacki fudbal, a ne u Murinjov autobus.

Sto se dece tice, treba ih uciti da VOLE fudbal i da je fudbal najvaznija SPOREDNA stvar na svetu......a ne leciti komplekse preko njih i prisiljavati ih da uspeju u fudbalu, a pogotovo ih ne treba uciti da treba fudbal igrati zbog miliona. Mnogi talenti su upropasteni zbog bahatosti i pohlepe roditelja ali naravno i zbog svih ostalih negativnih faktora.

U mom sirem komsiluku je nekih 20 porodica sipaca koji su valjda sa kosova.Oni su trajno dole ali ih ima vise kad je zima, a leti ih nema, verovatno zemlju obradjuju negde...
I zajednicko za sve njih je da decu teraju non stop da treniraju fudbal.
Zasto?
Zato sto je to najlaksa karta za Svajcarsku , bio i prosecan fudbaler, moci ce da uvede celu porodicu ako postane clan nekog lokalnog kluba bilo u Svajcarskoj kao najtrazenijoj ili Holandiji ili Danskoj...
Znaci totalno nebitno sto mu svi u familiji imaju dve leve noge....dete dobija cak i placenog trenera...ne jedno nego skoro sva deca tih porodica..

Nasi cigancici imaju neku drugu foru, cim to ne rade...

Slusao sam one hrvate na onoj emisiji tribina kazu ne vredi Sergej te pare kao 50 miliona bi bilo ok al 90 je previse cak idu toliko daleko da tvrde da bi to bio najpreplaceniji igrac svih vremena .. pa onda vade neku statistiku kao moze on biti top igrac ali ne moze biti stozer velikog kluba kaze lik da je Sergej dao 11 golova ali samo 2 protiv jacih i to oba protiv Atalante a protiv Juventusa , Rome , Intera , Milana i Napolija nista . sad ne znam sta da mislim

Nisam ja nesto puno gledao Sergeja da se razumemo al ovo sto sam uvatio vidim da ima strasno jak i precizan sut , da ima vrhunsku tehniku , da je jak ko bik ali nikako trom , visok , skocan , ume poslati sjajan zavrsni pas zaista ne vidim sta mu fali

Novac odavno nije merilo u fudbalu.... pogledaj samo ovosezonske transfere Sitija i bice ti jasno koliko je sve besmisleno... pre 15ak godina si za 3-4 puta manje novca mogao da dovvedes 4-5 puta bolje defanzivce od onog smeca sto je doveo Gvardiola....ejjj koji to golman kosta 50 miliona, a 2 desna beka po 40 i kusur

To je cist biznis nema tu sentimetalnosti.....ponuda i potraznja..... Ti veliki klubovi sve vise para zaradjuju mimo transfera i parkticno zarada od transfera im je poslednja rupa na svirali.....od prodaje dresova mogu da kupe Nejmara. Fudbal je toliko popularan da se debelo isplati svaka reklama. Kad bi npr cudom Bozijim kod nas stadioni bili dupke puni svaku utakmicu za vrlo kratko vreme bi se mogli naci jaki sponzori....bez pomoci drzave, a i sama poseta na stadionima bi donosila dosta novca. To je kod nas naucna fantastika....narod ovde je poslednji pun istinski redovno punio stadione kad nije postojalo nista drugo osim radio prenosa.

Poslednja izmena:
Slusao sam one hrvate na onoj emisiji tribina kazu ne vredi Sergej te pare kao 50 miliona bi bilo ok al 90 je previse cak idu toliko daleko da tvrde da bi to bio najpreplaceniji igrac svih vremena .. pa onda vade neku statistiku kao moze on biti top igrac ali ne moze biti stozer velikog kluba kaze lik da je Sergej dao 11 golova ali samo 2 protiv jacih i to oba protiv Atalante a protiv Juventusa , Rome , Intera , Milana i Napolija nista . sad ne znam sta da mislim

Nisam ja nesto puno gledao Sergeja da se razumemo al ovo sto sam uvatio vidim da ima strasno jak i precizan sut , da ima vrhunsku tehniku , da je jak ko bik ali nikako trom , visok , skocan , ume poslati sjajan zavrsni pas zaista ne vidim sta mu fali

Da budem iskren, prilično se slažem sa Hrvatima. Jedino ne ovaj deo o najpreplaćenijem igraču svih vremena. Dok Pogba igra fudbal niko drugi ne može biti preplaćeniji od njega.
Sergej jeste dobar igrač, nema šta, ali mislim da naši novinari žestoko preteruju u tim navodnim ponudama, spekulacijama i procenama.

Evo sad pogledah ovaj klip sto su ovi likovi napravili o Sergeju...I samo da kazem sva ta nepredna statistika ima svoje mesto ali ti opet nece sve otkriti primera radi po statistiskim parametrima koji se mogu izraznuati ispada da Sergej ima slab uticaj protiv velikih ekipa...A odgledo sam gomilu njegovih utakmica ove sezone i najbolju partiju je pruzio protiv Juventusa negde na pocetku sezone lik im je razbio vezni red enorman deo terena je pokrio lopta ga je slusala sjajano s takvom lakocom je kroz 2 3 dodira iznosio loptu sa svakog dela terena sa onom snagom i visinom a ima agilnost gotovo svaki situaciju je resavao u svoju korist kad mislis izguice je stisnu ga on nesto izmisli nije upiso asisteniju ali je kod prvog gola nejgov gol bukvalno povuko je izmejdu 2 igraca prvo ih navuko napravio par koraka uposio alberta koji je u prazno gurnuo za Imobilea i sad statistika nemoze da izracuna da je to njegov gol 80% pred kraj utakmice je secam se da je isto se otarasio dvojice sa 2 dodira odigro sjajan pas za Sajseda koji je promasio 1 na 1...Ali sa lakocom i kojom rutinom je izlazio na kraj sa JUventusovim veznim redom je kazem tema za sebe...Kazu koji mu je bio % uspesnih pasova ma ***** to pa onaj nesrecni Rafinja je protiv Reala uvalio 5 koski Humelsu i statistika svaki od tih pasova belezi kao 100% tacan koga boli uvo to su losi pasovi jednostavno...po toj naprednoj statistici Lukas Leiva u liverpulu dok je igro na kasicicu je bio kao jedan od najboljih veznjaka(da se razumemo lik ovu ulogu u Lacia obavlja super ali Leiva iz Liverpula nije bio nikakav igrac svetske klase i netreba mi nikakva statistika)...Ocu da kazem ako robujemo statistici i pokusamo sve da ukalupimo kalupi ce jednsotavno popucati i doces u situaciji da od drveta nevidis sumu...Ovo poredjenje sa Lampardom je smesno ne znam sta su sa ovim probali ako su pricali o broju golova samo ok ali se moras ograditi ipak...Sad da li ce biti kljucni igrac top kluba kod to moze znati??? Sa Pogbom(koji nije drvo pustite fenstea on kad nekoga negotivi sva objektivnost leti kroz prozor) sve je pocelo jednostavno nedajes toliku lovu za igraca koji se nije nametnuo kao vodja i Dembele je taj slucaj svi oni imaju oscilacije kao i Sergej u formi znaju nestati sa meca ali ****** takvo je trziste postao da 100 miliona nije dovoljno za igraca koji dokazo da moze nositi ekipu...Nego prevashodno dajes da sirovi talenat i verujes da ce on to postati...

Pogba nije los igrac,Pogbi ne odgovara Murinjo kao sto mu nece odgovarati i SMS-u..
Problem je u Murinju a ne u igrcima,fudbal koji je on pokusava da igra je otisao u zaborav,pogledajte samo broj golova u ligi sampiona....
Sve vise se igra ofanzivno i na gol vise,a igraci dobijaju sve vise slobode u igri.
Po meni bi bila gresk prelazak u Mancester....

Da dodam jos da se ova dva Hrvata razumeju u fudbal kao kometatori Sport Kluba...

Pa to i jesu :D
Ili Arene, nisam siguran. Al isti *****.
Btw, napravili su i o vašoj reprezentaciji emisiju prije par mjeseci.

- - - - - - - - - -

Da ih mrzim pozeleo bi im da ostanu ovde umesto da odu :mrgreen:

Al uvijek ima ljudi koji ne razumiju da je to za njihovo dobro. Pa kmeče, kukaju i sl. :mrgreen:

Pogba nije los igrac,Pogbi ne odgovara Murinjo kao sto mu nece odgovarati i SMS-u..
Problem je u Murinju a ne u igrcima,fudbal koji je on pokusava da igra je otisao u zaborav,pogledajte samo broj golova u ligi sampiona....
Sve vise se igra ofanzivno i na gol vise,a igraci dobijaju sve vise slobode u igri.
Po meni bi bila gresk prelazak u Mancester....

Slažem se za Murinja...ubiće mu volju za fudbalom.

Pa to i jesu :D
Ili Arene, nisam siguran. Al isti *****.
Btw, napravili su i o vašoj reprezentaciji emisiju prije par mjeseci.

- - - - - - - - - -

Al uvijek ima ljudi koji ne razumiju da je to za njihovo dobro. Pa kmeče, kukaju i sl. :mrgreen:

Previse su sve sveli na statistiku,a fudbal je mnogo vise od toga..

- - - - - - - - - -

To nisam znao,sada mi je jasnije zasto se drze samo statistike...

Back