MILIONER IZ BLATA

Jao sto si dosadan :D
Ko o cemu ti o Milioneru.
Napisati da je film prosecan je... ajde,ok...ali da je glup i dosadan nekoliko puta...u ovoj oskudaciji sa dobrim filmovima...:)
Ne vredi gledati taj film? Zasto,jer se TEBI ne svidja?

Da ne bi mozda trebao da pisem o Bendzaminu na ovoj temi?
Sta tebe briga dal cu ja napisati da je prosecan,ili da je glup i dosadan...
ako je tvoje misljenje da je prosecan,onda ti to napisi,nemoj meni da solis pamet sta bi bilo,a sta ne bi bilo ok da sam napisao.Sta sve ljudi sebi daju za pravo...:roll:
I to sve zato sto je oskudacija...ako je neki film gowno,ali ima i vecih gowana,ja treba da kazem da je dobar,jer nije gowno,nego gowance?Koliko plitko razmisljanje...sve se nadam da se salis...
I,da...MOJE misljenje je da nece nista propustiti ako ga ne odgleda,jer,da...MENI se ne svidja...A svoje misljenje o tebi ne zelim ovde da iznosim...

Ajao, još ćete me naterati da odgledam ovaj film, iako sam rekla da neću da ga gledam. :)

Ma,i dodela oskara je postala papazjanija,a filmovi sve gori i gori!Pravi Bolivud!

Bolje ga skini sa neta,pa gledaj kuci.To sto je osvojio oskar ne znaci da je spektakl,ili vredan gledanja u bioskopu.Skroz prosecan film sa radnjom za nijansu zanimljivijom od spanske serije...

Srećom, pa mi je stalo do Oskara k'o do lanjskog snega.
Šta više, saznanje da je neki noviji film dobio tu nagradu, mi dođe kao preporuka za preskakanje istog. :P

Ajao, još ćete me naterati da odgledam ovaj film, iako sam rekla da neću da ga gledam. :)

Srećom, pa mi je stalo do Oskara k'o do lanjskog snega.
Šta više, saznanje da je neki noviji film dobio tu nagradu, mi dođe kao preporuka za preskakanje istog. :P

E,vala bas.....ja sam resio od sad samo da gledam Klint Istvudove filmove
ako se nominuju.Samo me jos on nije razocarao...jedino on ne pravi smeca
sa hepi endom,a i nisu toliko predvidljivi...Klint je kul!:super:

Ma,jeste,bas....pa uporedi Rokija i Devojku od milion dolara,pa ce ti sve biti jasno.
Nemoj me zezati...
Sto se Gibsona tice,on je odlican stvarno...ali ga bas nesto i ne gotive.
Ako psujes jevreje - ode glava!:D

Meni je mama rekla za taj film posto ga je gledala kod prijateljice,tako da nisam imala pojma da je nominovan za oskara,niti da se tolika pompa oko njega digla.Sve u svemu kada sam ga odgledala mnogo mi se svideo,posebno zato sto me privlaci Indija pa mi je bilo zanimljivo gledati i slusati njihovu muziku,njihove glumce...Ima par propusta ali nije los,dobar je ako zelite da se oraspolozite jer ima i smeha i neizvesnog i naravno srecan kraj ako izuzmemo ono sa bratom(ajd da ne otkrivam sve mozda neko nije gledao)

Odlican film, ali nije im trebalo ono kada ide odjava sa svima koji su radili na filmu.... glumci koje smo gledali u teskim situacijama krecu da igraju u klasicno-glupom americkom fazonu [mada to nije pokvarilo sliku o filmu]

Back