milion biznis ideja

Šta će ti ,dobre ideje koštaju mnogo ,loše ideje takođe .
Ako hoćeš biznis prvo vidi šta možeš da radiš?Ako si završio srednju školu ,imaš između 25 i 35 godina radiš ili si radio u privatnim firmama sa minimalnom platom ,pa misliš da ćeš se biznisom obogatiti teško .Biznis ideje se radjaju ,i to je 5 % posla sve ostalo je realizacija kada realizuješ sve očekuj samo teške stvari .Da bi biznis opstao moraš da imaš nit za biznis njuh sedmo čulo ,inače inteligencija,logika i slično nemaju veze sa tim

Uglavnom te neko povuce u poslu, tj kada nekom krene posao, svako nekog uvede u posao pa ako imas srece, uvuku i tebe.
Meni se desilo 2 puta, bilo je vreme uzimanje parica, ali sad cekam, mada danas rade samo stranacki lopovi a to ne zelim. Uglavnom privatne firme, 50 posto prezivljava, 20 posto novijh svira patki, a 30 posto starih firmi radi. Danas nema privatnih malih firmi uglavnom, ima velikih, i jedino da smislis nesto novo orginalno sto jos niko nije smislio, takodje recept za dobar uspeh, treba dobro proracunati troskove, danas bilo koliko para da imas mozes da potrosis, troskovi su ogromni, ogromni, koliko ih srezes toliko zaradjujes, koliko budes ustedeo tolika ce ti biti zarada.

da li neko zna gdje moze da se nadje knjiga milion biznis ideja ili neki slican naslov uglavnom je rec o idejama za sopstveni biznis ili ako ima negdje na netu ne mogu nigdje da pronadejm!
Losa ideja za sam pocetak.Tako to ne ide.Treba raditi i usavrsavati se u tome sta radis,otkriti sve tajne koje u tom poslu postoje.Kada dodje vreme da sam pocnes,kazace ti se samo.To se desava kada sazris u tom poslu.Za tako nesto,za taj proces,potrebne su godine.Kada krenes samostalno,to ce biti prva stranica neke nove knjige.U svakom slucaju,samo napred!

Back