MILIĆEV NIJE VOZIO KANTRIMEN SMRTI: Dobio 550.000 evra da odrobija umesto ubice Luke

Ne znam sta misle da postignu ovim? Ako hoce da bocnu Divceve, plase mecku resetom, oni su sad bezbedni i nedodirljivi u Americi. Ako ih ofiraju onda ce pokopati i sebe jer ce Vlade i Snezana da propevaju koga su sve podmazali i koliko.

Mada je suludo skloniti auto cak u Italiju i tamo ga rasklopiti, postoji jedan nacin kako je mogao tamo da dospe. Mogli su da ga prosvercuju sa Fiatima koje iz Kragujevca salju za Italiju.

Ne znam sta misle da postignu ovim? Ako hoce da bocnu Divceve, plase mecku resetom, oni su sad bezbedni i nedodirljivi u Americi. Ako ih ofiraju onda ce pokopati i sebe jer ce Vlade i Snezana da propevaju koga su sve podmazali i koliko.

Mada je suludo skloniti auto cak u Italiju i tamo ga rasklopiti, postoji jedan nacin kako je mogao tamo da dospe. Mogli su da ga prosvercuju sa Fiatima koje iz Kragujevca salju za Italiju.
može vlade divac da kaže koliko je para dao....i ništa se ne bi promenilo u Srbiji, narod bi i dalje glasao isto, ko bi naterao pravosudne organe da reaguju...niko.... a da li je auto zaista završio u Italiji ili je ipak završio u Srbiji....jedna činjenica je sigurna..bez obzira šta se zaista dogodilo....sam vrh države je umešan u zločin

...
dakle zivimo u drzavi gde kad imas novac mozes da ubijas i gazis i nikom nista

To je ustvari normalno !
Pare su moć, i očekivati da ih neko ko ima ne upotrebi, hmmm ...

Nego treba pronaći kontraprc !

Zasad kao društvo koristimo pritisak javnosti,
pa proganjamo krivce medijski.

Dal' su oni tol'ki debelokošci,
ili stvarno nisu krivi - ne znam,
ali nisam primetio da se neko dobrovoljno predao i priznao krivicu.

može vlade divac da kaže koliko je para dao....i ništa se ne bi promenilo u Srbiji, narod bi i dalje glasao isto, ko bi naterao pravosudne organe da reaguju...niko.... a da li je auto zaista završio u Italiji ili je ipak završio u Srbiji....jedna činjenica je sigurna..bez obzira šta se zaista dogodilo....sam vrh države je umešan u zločin

Upravo to....tj u prikrivanje izvrsioca.

Ja sam o tome odavno pricao, i na nekim drugim temama o sličnim "misterioznim" zločinima...
Ne zato što znam više vec prosto zato sto je prosta logika upucivala na to...
Da stvar bude bizarnija...tadasnji NACELNIK SAOBRACAJNE POLICIJE je fakticki unapredjen i sad je DIREKTOR POLICIJE...

Dakle ovde se izgleda laznim počiniocima isplačuje keš, a sistemski ucesnici prikrivanja bivaju unapredjeni...
E zato je Srbija ukleta...

...

Poslednja izmena:
A sta tek reci na ovo:

OTAC LUKE JOVANOVIĆA: Misteriozni kantrimen stoji ispred moje zgrade!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/ot...rimen-stoji-ispred-moje-zgrade-clanak-2721493

Da li je to samo "znak sa neba" koji šalje nesmirena duša Lukina...ili mozda neko time diskretno preti ocu da cuti...

Prema njegovim rečima, čudne stvari su počele da se dešavaju poslednjih nekoliko dana.
- Pre pet dana neko je parkirao „kantrimen“ ispred naše zgrade. Svaki dan sam prolazio pored tog automobila, gledao u njega i svaki put nanovo prolazio kroz bol i tugu. Osetio sam da će se nešto dogoditi, ali nisam znao šta. A onda se iz čista mira pojavi ovako nešto. Ne znam u šta da verujem - rekao je Bojan.

On kaže da Milićev nije jedini koji je zaradio na tuđoj nesreći.
- Ko zna koliko je onda ljudi učestvovalo. Javna je tajna da do sada nismo saznali pravu istinu - kaže očajni otac.

...

Poslednja izmena:
...
E zato je Srbija ukleta...
...

Mnogo generalizuješ,
baš sam skoro prošao Dedinjem,
nisam primetio da im je loše ...

Dobro,
malo sam se našalio,
ali ti zaista mnogo generalizuješ,
puna ti usta Srbije
i samo gledaš da je uvrediš.

Probaj da Srbiji ne daješ epitete ni fioke,
govori o svakom slučaju posebno !
;)

Pri cemu kogod da je stvarni počinilac taj sigurno nije tek samo biznismen...tj član porodice biznismena..., vec to mora biti sem toga i neko ko je na vezi sa politikom...i to visoko pozicioniranom...
Jer ne bi se ovoliko pokrice od vrha do dna radilo da je to tek neki random "biznismen"..., vec je to neko ko u hijerarhiji moci ima uticaja ocigledno...

...

- - - - - - - - - -

Mnogo generalizuješ,
baš sam skoro prošao Dedinjem,
nisam primetio da im je loše ...

Dobro,
malo sam se našalio,
ali ti zaista mnogo generalizuješ,
puna ti usta Srbije
i samo gledaš da je uvrediš.

Probaj da Srbiji ne daješ epitete ni fioke,
govori o svakom slučaju posebno !
;)

Srbija i svi dobri ljudi u njoj su pod teretom i "kletvom" šake mracnjaka...koji iz različitih razloga imaju moć...
Na to sam mislio ;)
Dakle Srbija je dobro dete u lošem društvu...da to slikovito kazem :)

...

Back