Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.825

https://nova.rs/izbori-2022/milica-...na-platila-580-000-dinara-kozmetickom-salonu/
Kosovo se u kozmetičkom salonu oslobađa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, odavno sam čuo da je službe plaćaju. Malo naša, a malo i ruska.Kad sluzba placa sve je lakse.
Nemojte tako. Kod ovih je lepota od strateskog znacaja.![]()
https://nova.rs/izbori-2022/milica-...na-platila-580-000-dinara-kozmetickom-salonu/
Kosovo se u kozmetičkom salonu oslobađa.
Da, odavno sam čuo da je službe plaćaju. Malo naša, a malo i ruska.
Jeli?Nista joj pomoglo nije. Sva je muskobanjasta
Žene.Pa, nisam uopste lepa, prosečna sam. Ali nije ni ona neka lepotica, realno.
A jes, vala, zenska poslaŽene.
...
![]()
![]()
Ma ti si lepša od nje siguran sam.
Imaš i preduzimački duh.A jes, vala, zenska poslato si u pravu
Maniri i ophodjenje se ne racunaju na forumu. Ovo i sluzi da se opustimo malo, dosta mi je manirisanja sa gostima po ceo dan. Znas kako je ponekad tesko biti ljubazan i nasmejan 8 satiImaš i preduzimački duh.
Znači da si borac.
To je već nešto.
Sve sami plusevi za sada.
Dobro.Maniri i ophođenje se uče.
Ništa strašno.![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Jeli znaš da sad mogu virtuelno da te dodirnem vrhovima prstiju.Maniri i ophodjenje se ne racunaju na forumu. Ovo i sluzi da se opustimo malo, dosta mi je manirisanja sa gostima po ceo dan. Znas kako je ponekad tesko biti ljubazan i nasmejan 8 sati![]()
Kako kradu jedni od drugih, tako isto kradu i od države. Očekujem da i Mica prijavi prebivalište u Vranju ako uđe u skupštinu. Frizura je samo početak.Šarović je napao baš Milicu jer mu krade glasačko telo u BG.
Radikali se medjusobno glože kao nekad žuti.
I da znas licne podatke, ne bi ti puno znacilo. Stek nemam, racun mi je prazan, kuca mi je punaAaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Jeli znaš da sad mogu virtuelno da te dodirnem vrhovima prstiju.
Sada,znam sve o tebi.
Ne mislim na lične podatke toga si nadam se svesna.
Radiš u Srbiji,sasvim razumljivo.I da znas licne podatke, ne bi ti puno znacilo. Stek nemam, racun mi je prazan, kuca mi je puna![]()