Nazalost ne moze ceo naslov u naziv teme:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А знаш ли ти да си насрпском форуму и да се на њему говори о свим релевантним догађијима и потезима на политичком небу Србије ?Znaš li ti nesrećo jedna da nije dozvoljeno otvarati teme o Lažnoj Opoziciji na osnovu spota
Znaš li ti nesrećo jedna da nije dozvoljeno otvarati teme o Lažnoj Opoziciji na osnovu spota
Već smo objasnili koja je definicija opozicije:Pa i nije na osnovu spota, već na osnovu teksta iz dozvoljenih izvora. Uzgred, lažna opozicija Vučiću mogu da budu samo ovi koji se nazivaju demokratama i ostali njihovi prilepci, jer se oni u suštini sasvim slažu sa Vučićevom politikom, jedino im smeta što oni nisu ti koji je sprovode![]()
Već smo objasnili koja je definicija opozicije:
- prava opozicija je ona koja traži da Vučić lično ode hitno, bez obzira na program
- lažna opozicija je ona koja skreće temu na program: "Vučiću, zalaži se više za Kosovo. Ako to poslušaš, moj si predsednik."
Opozicija sistemu "Vučić se za sve pita," u kojem realno živimo.E pa vidiš, upravo o tome i ja pričam. Ta tvoja "prava opozicija" u suštini nema zamerki na Vučićevu politiku, jedino im smeta što oni nisu u poziciji da je sprovode. Kakva je to onda opozicija?
Opozicija sistemu "Vučić se za sve pita," u kojem realno živimo.
Нема опозиције, жвала је или купио или маргинализовао све.E pa vidiš, upravo o tome i ja pričam. Ta tvoja "prava opozicija" u suštini nema zamerki na Vučićevu politiku, jedino im smeta što oni nisu u poziciji da je sprovode. Kakva je to onda opozicija? Primera radi, izaberemo njih umesto Vučića i dobijemo iste ludake, samo klonirane u više primeraka. Nije neki izbor.
Нема опозиције, жвала је или купио или маргинализовао све.
Evo još dokaza. Imate 2 hipotetička scenarija. Prijatelj vam javlja vest da je nastupila ogromna promena. "Koja??" On kaže:A u suprotnom bismo dobili sistem gde se za sve pita više malih Vučića, dok politika ostaje ista.
Уф, пуно среће са њима. Мени су они као и дс , само чекају прилику да се наплате.Za mene su Dveri i dalje opozicija, protiv Vučića kao i sa početka priče, tu se ništa nije promenilo. Ove ostale ne razmatram, Vučićevi su na ovaj ili onaj način.
Уф, пуно среће са њима. Мени су они као и дс , само чекају прилику да се наплате.
Pazi, Dveri kažu: "Mi mislimo da je ova vlast izdajnička, a nadamo se da grešimo."Za mene su Dveri i dalje opozicija, protiv Vučića kao i sa početka priče, tu se ništa nije promenilo. Ove ostale ne razmatram, Vučićevi su na ovaj ili onaj način.
Evo još dokaza. Imate 2 hipotetička scenarija. Prijatelj vam javlja vest da je nastupila ogromna promena. "Koja??" On kaže:
- "Promenila se politika Beograda oko pregovora s Kurtijem."
To u stvari nije nikakva promena, jer Vučić i dalje gostuje na TV Prva 2 sata dnevno i priča gluposti.
Ali ako vam kaže da je promena ova:
- "Politika Beograda je nepromenjena, ali Vučić se povukao sa scene."
Priznaćeš da je samo ta promena broj 2 značajna.
Zato se za promene bore samo oni koji se opsedaju ličnošću Aleksandra Vučića a ne obaziru na politički program.
Onda nema prave opozicije. Ovi ndmbg su me smorili sa protestima, tipa, borimo se za ovo drvo u bgd.prava opozicija je ona koja traži da Vučić lično ode hitno, bez obzira na program
Važno je da ljuljaju vlast. Čim je Vučić izbezumljen što Dojčinović postoji, to je veselo.Onda nema prave opozicije. Ovi ndmbg su me smorili sa protestima, tipa, borimo se za ovo drvo u bgd.
Pazi, Dveri kažu: "Mi mislimo da je ova vlast izdajnička, a nadamo se da grešimo."
To u prevodu znači da ako Vučić više rusuje, da će Boško biti zadovoljan kadrovskim rešenjem Vučića
Погрешна процена. Ко је могао да зна дА ће цензус бити спуштен? И ја не гласам од председничких избора кад је кандидат био А.Поповић. Нормалан човек са нормалним програмом добио једва 1%.Zašto bi onda bojkotovali prethodne izbore na kojima su mogli, da su izašli, da dobiju više mandata nego sad?
Kakvo crno ljuljanje vlasti. To je samo u Vucicevoj glavi...Važno je da ljuljaju vlast. Čim je Vučić izbezumljen što Dojčinović postoji, to je veselo.