Milica Dabović vs starlete - prepucavanja, uvrede, pretnje...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
http://www.informer.rs/zabava/zvezd...bovic-STARLETE-GAMAD-Starlete-OBUCI-BOLESNICE

Crna hronika :( iliti, kako nam decu upropašćavaju poznate ličnosti...bez iole mozga, bez blama, bez kočnica - deci pokazuju kako treba biti prost, neumeren, nepomirljiv, bezobrazan, osvetoljubiv, gord :(
Jesu li to nove "vrednosti" bez kojih se ne može više? Je li to nova "droga" i diktat?
Što se onda čudimo Medama, Mutavima i ostalim siledžijama?

"Milica se toliko iznervirala zbog prozivke jednog tviteraša da mu je čak i zapretila. On ju je pitao:
- Koliko para tražiš da se povučeš iz javnosti, tj. da prestaneš da daješ izjave?
Milica mu je besno odgovorila:
- Pita te moj dečko gde živiš da te poseti da se dogovorite oko iznosa.
Momak joj nije ostao dužan:
- Nek poseti on bolje tvog brata u pritvoru, uplati malo para u kantini, umesto što mafija po Tviteru.
Ali ni Milica njemu:
- Pusti ti mog brata, posetiće on i tebe samo reci gde si. Takvih pičkica pun grad, nesretniče."

:roll:

http://www.informer.rs/zabava/zvezd...bovic-STARLETE-GAMAD-Starlete-OBUCI-BOLESNICE

Crna hronika :( iliti, kako nam decu upropašćavaju poznate ličnosti...bez iole mozga, bez blama, bez kočnica - deci pokazuju kako treba biti prost, neumeren, nepomirljiv, bezobrazan, osvetoljubiv, gord :(
Jesu li to nove "vrednosti" bez kojih se ne može više? Je li to nova "droga" i diktat?

"Milica se toliko iznervirala zbog prozivke jednog tviteraša da mu je čak i zapretila. On ju je pitao:
- Koliko para tražiš da se povučeš iz javnosti, tj. da prestaneš da daješ izjave?
- Nek poseti on bolje tvog brata u pritvoru, uplati malo para u kantini, umesto što mafija po Tviteru.
Ali ni Milica njemu:
- Pusti ti mog brata, posetiće on i tebe samo reci gde si. Takvih pičkica pun grad, nesretniče."

Nazalost, kada kazes nesto kao ovo sto si naveo u ne boldovanom delu teksta ispadas ti nekakav moralista, ispada da si zatucan, glup, ljubomoran, nesposoban i sta sve ne! Dotle je doslo. Sve je totalno naopako.

Sto se tice Milice Dabovic, njeno ponasanje je krajnje neprimereno i bezobrazno. Ovaj lik bi verovatno opusteno mogao da je tuzi zbog pretnje i zastrasivanja a i na sta je ona njemu odgovorila pretnjama? Na bezvezno pitanje na koje je moguce dati milion drugih odgovora a ne pretnji glume ludila.

Ali ni Milica njemu:

nije ovo samo kod nas...to je svetski trend, samo što je kod nas to u mnogo prostijem obliku
tamo su lejdi gaga, britni spirs, ovde su stoja ceca

Sto se tice Milice Dabovic, njeno ponasanje je krajnje neprimereno i bezobrazno. Ovaj lik bi verovatno opusteno mogao da je tuzi zbog pretnje i zastrasivanja a i na sta je ona njemu odgovorila pretnjama? Na bezvezno pitanje na koje je moguce dati milion drugih odgovora a ne pretnji glume ludila.

"Mnogo sam zaj*eban i opasan" je model ponasanja koji se ovde promovise od 90-tih uz blagi prekid oko 2000te ali je zato dolaskom ili bolje reci povratkom radikalne (pardon, "napredne") stranke na vlast uveliko vracen.

Citave generacije od 93 pa na gore su u tom mentalitetu nivou, nesto kao moralisu, izigravaju pritom opasne devojke hladne kao ne padaju na brza kola lovu, nisu sponzoruse kopiraju proste statuse na fejsu citate tipa "uzmi me najgoru dobices me najbolju" uz polugolu sliku napucenih usana kacketom roze majcom kratkim teksas sorcicem dok u pozadini se nalaze slike, posteri karleuse i cece i nekih turbo folk grand repera...

Iz momenta kad nausti kucu radie sve suprotno i vesto opravdavajy svoj nemoral i prostakluk kako je to kul i pametno a svi ostali su jadni i ljubomorni....

Starlete a i starletani na sve strane trend 21 veka gde ako nisi u tom njihovom sistemu odmah si cudak i jadnik...
Ne znam kako i zasto je doslo do ovolike odvratnosti i prostakluka, licemerja kod nas pa i u svetu...

"Mnogo sam zaj*eban i opasan" je model ponasanja koji se ovde promovise od 90-tih uz blagi prekid oko 2000te ali je zato dolaskom ili bolje reci povratkom radikalne (pardon, "napredne") stranke na vlast uveliko vracen.

period je tacan ali je dijagnoza pogresna

kriminalizacija je pratila demokratizaciju, da bi kriminal procvetao u miru posle 2.000-te.

Мамицу ти ***** ретардирану. Фамфуља шабанска умислЕла да живи у алфа-краљица споту. Она мисли да то тако иде а има једног дана да се деси да осване млађаног јутра дубински нашминкана на наслову новина или своје књиге о животној драми мушког шовинизма у суду док јој деџго лежи у затвору или на трауматологији, гробу, фамфуљо.

Poslednja izmena:
Мамицу ти ***** ретардирану. Она мисли да то тако иде а има једног дана да се деси да осване млађаног јутра дубински нашминкана на наслову новина или своје књиге о животној драми мушког шовинизма у суду док јој деџго лежи у затвору или на трауматологији, гробу, фамфуљо.

E da, i to. Pre neki dan u Kuriru njena slika sa onom sminkom kao modrice i rane po licu u svrhu kao propagande sprecavanja nasilja nad zenama a sad preti liku batinama kao najgora klosarka. A sportista, kapiten kosarkaske reprezentacije, uzor klinkama...

Ali ni Milica njemu:

Ja koliko sam razumeo do sada, Milica je nevidjena seljančura i svakim svojim gestom to pokazuje
Valjda je to posledica što je nikogovićka pa došla malo u drugačije okruženje pa sirota misli da je u Bakingemskoj Palati
Ali da je Milica seljančura i to ona primitvna - to jeste
plus ima hormonalni poremećaj pa agresivna
Milica treba na lečenje kod stručnih službi

- - - - - - - - - -

bar ja tako mislim

- - - - - - - - - -

period je tacan ali je dijagnoza pogresna

kriminalizacija je pratila demokratizaciju, da bi kriminal procvetao u miru posle 2.000-te.

apsolutno tačno
i zbog toga ti danas imaš sendvič dnevno i plaćene komunalije do daljnjeg

E da, i to. Pre neki dan u Kuriru njena slika sa onom sminkom kao modrice i rane po licu u svrhu kao propagande sprecavanja nasilja nad zenama a sad preti liku batinama kao najgora klosarka. A sportista, kapiten kosarkaske reprezentacije, uzor klinkama...

То је алфа краљица и као најјака предводи и узима.

Poslednja izmena:

nametnuti uzor
nije neka naucnica,pijanistkinja,knjizevnica,nema ko da ih nametne

nije ovo samo kod nas...to je svetski trend, samo što je kod nas to u mnogo prostijem obliku
tamo su lejdi gaga, britni spirs, ovde su stoja ceca

Da, ali to ipak može i kulturnije
Naime na utakmici je Kaka pritrčao Ronaldu i rek'o mu da je federčina
a Ronaldo da ne ometa pos'o odgovorio: jesam, ali sa parama a ti bez para

Tako se to radi a ne ko retadirana Milica

Све то треба без обзира на пол и старост вратити назад у камењар.

ybg kad sportisti zavrsavaju vanredno skolu imaju prodju ne na znanje nego rezultate na terenu
sto nema veze sa gradivom al ajde
mada nece vise ni time da se zamaraju kad estrada odavno ne daje ni pet para za obrazovanje
sto bi oni bili ludi

Back