Miley Cyrus

Tek sam je nedavno otkrio. Poprilično zanimljiva ptičica na pop grani. Dobar glas, sviđa mi se boja i snaga.

Flower joj je najnovija stvar, nažalost deljenje spota nije dopušteno. Dobar spot i pesma.

Takođe njeno izvođenje Jolene mi je mnogo bolje od onog Dolly Parton
Vidim da ni ovo ne može da se linkuje.

Šta vam se sviđa od njenih stvari?

Šta znate o njoj privatno? Šta kažu tračevi?

Glas ima super, zato joj je Jolene bolji od originala, njena muzika onako nije loša.

Ličnost i karakter- dno dna!

Ko bi rekao da će ćerka Bili Reja da bude onakva nemoralna ludača.

Sto, sta je to nevaljalo radila?

Ti nisi pratio… ojeeee… ta je prešla za kratko vreme od Hane Montane do Cane Fontane.

To je jedna uvrnuta lakodajka koja misli samo na svoju guzicu i publicitet- od toga da je na koncertima fanovi maze po međunožju do toga da je svog supruga varala sa devojkom, a on to saznao iz novina. Moj utisak je da je Karleuša svetica u odnosu na nju.

Ti nisi pratio… ojeeee… ta je prešla za kratko vreme od Hane Montane do Cane Fontane.

To je jedna uvrnuta lakodajka koja misli samo na svoju guzicu i publicitet- od toga da je na koncertima fanovi maze po međunožju do toga da je svog supruga varala sa devojkom, a on to saznao iz novina. Moj utisak je da je Karleuša svetica u odnosu na nju.
Koliko sam citao pesma Flower se odnosi na njenog partnera koji je nju varao a ne on nju?

Ima li snimak gde se tako ponasa?

Miley Cyrus je postala popularna zahvaljujuci njenim roditeljima a pogotovu njenom ocu, kantri pevacu i glumcu Billy Ray Cyrus-u. Prvu ulogu Miley je dobila u seriji koja se zvala "Doc" a gde je glavnu ulogu glumio njen otac Billy Ray. Ulogu Hane Montana je takodje dobila jer je njena majka veliki prijatelj sa reziserom te serije koji joj je dao tu ulogu. Billy Ray, njen otac je i u seriji Hana Montana glumio njenog oca, dok joj strinu u seriji glumi Doly Parton, inace u privatnom zivotu, njena kuma.......Njena karijera je proistekla zahvaljujci uticaju njenih roditelja i poznatih osoba oko nje a ne zato sto je ona nesto posebno talentovana. Nekoliko filmova u kojima je Miley imala glavnu ulogu je producirala njena majka Trish, inace po zanimanju filmski producent
Mislim da je ona postala popularna zahvaljujci uticajnim roditeljima, a ne zbog njenog talenta i rada. Jedino po cemu je postala sama zapazena su njene seksualne provokacije.

Ako hoces iskreno, bolja je riba nego pevacica... :cool: Mislim da mnogo tripuje, najjace je sto trenutno tripuje da je pevacica, pre - da je glumica, itd.
Dokon je to svet. ;) Al za pice je ok. :lol::mrgreen:

Back