Mile Protić za "Blic": Istina je, Duda Ivković je pokušao fizički da me napadne

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.274
...

Mile Protić za "Blic": Istina je, Duda Ivković je pokušao fizički da me napadne
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...ovic-je-pokusao-fizicki-da-me-napadne/wc2400b

Hm...
Zasto mi se nesto cini da se neke afere ciljano reziraju oko Dude Ivkovica...
A zasto se to cini...pa...

Pogledajmo jedan tekst i naslovnicu od pre neki dan:

NIN INTERVJU Dušan Duda Ivković: Protesti građana me oduševljavaju
http://www.blic.rs/vesti/politika/n...vic-protesti-gradana-me-odusevljavaju/xpmzg3r[PROFIL][/PROFIL]

eeceae3d792b00b90d7eda8611299b60.jpeg

To je bilo kao sto vidimo 23. Juna....(na dan Brexita i leta Air Serbije za Njujork)

A onda...pre 3 dana imamo prvo vest:

Dušan Duda Ivković otišao u penziju
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=01&nav_id=1150064

I sad evo danas imamo ovu vest o kao napadu...
Dakle ne treba biti neki genije pa videti da je neki politicki okrsaj u pitanju...

Da mozda nije bilo predvidjeno da Duda bude Predsednicki kandidat opozicije pa ga sad vlast minira ili sta je po sredi?

...

Taj Duda je samo kulturnija verzija duleta svinjoševića, (dukljanskog mafijaša, trgovca ukradenim slikama, gepekaša sudija, komunjarskog franjevačkog lopova, trenera bez rominga... opsednutog kompleksom C.Zvezde i pljačkom državnog novca)

Ja sam za tog nebitnog lika Dudu, prvi put zapazio kad je Zvezda igrala košarku EL lige protiv turskog kluba efesa koga je predvodio prošle godine, (jer drugu košarku i ne pratim)
tada su ga upućeniji košarkaški navijači nazivali golubarem, što sam video potom i sam da je istina...
http://www.kurir.rs/ivkovicu-odletelo-45-golubova-clanak-107263
http://www.vesti.rs/Chevrolet/Neuspelom-obracunu-kumovali-golubovi.html

Tako da je možda kandidat golubarske mafije i tog nekog Sandulovića. Koriste golubove za trgovinu drogom.
Jadne ptice nestaju sa ulica, drže ih zatvorene, muče, dresiraju. Užas.
Ćazim i Falji i alcatraz verovatno u dilu s njim, a žuta i sps stranka iza njih.
Kriminalac Kristijan Golubović, je takođe viđan i usko vezan sa KK prtizan.

NIN je još jedan običan žuti cia itd.. časopis.

Vikipedijina stranica mu nabildovana, tvrdi se da je dalji rođak Tesle. Pa zato kao fascinacija golubovima. aha..
Baba mu je navodna sestra tesline majke, koja se prezivala Mandić
https://sr.wikipedia.org/wiki/Георгина_Тесла

Novak Djoković bi bio idealan kandidat iz sportske sfere nekad u budućnosti.
Sumnjivo je to što je izgubio od nekog anonimnog amera na Wimbldonu pre neki dan...
A on je reinkarnacija Tesle, a ne neki dalji rođak kao što ovaj tvrdi.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/717519-Neverovatno-koliko-lice-Tesla-i-Djokovic

Poslednja izmena:
Koriste ga u dnevnopolitičke svrhe.
Nema šanse da taj Duda, ni bilo ko vezan ili navija za jsd franjizan bude ikad više vlast u ovoj državi!
Svako ko je vezan za JSDp je isto sranje. franjevac. I u biti psihe mu je antizvezdaštvo. (a Zvezda, Beograd i Srbija su jedno)
Tito, pa mirko marjanović. dačić. sps, tadić, ds, dss režim, svi proteklih decenija uz pomoć ambasada i službi su radili na uništenju SDCZ, i nameštali trofeje kriminalnom projektu zagorske divizije JSDp instaliranom u naš grad 45e da bi sprečili Zvezdinu ekspanziju. Ta jugo zagrebačka cia mafija samo o tome brine, uporedo urušavajući Srbiju i Beograd ekonomski.
Vučić je uspravio ovu zemlju i uveo je bar u daleko pošteniji odnos prema sportu i sprečio krađe sudija i druga nameštanja, sad bolji i kvalitetniji tim pobeđuje. Zvezda je najzad posle 47 godina istvremeno šampion u fudbalu i košarci, jer su pre jugosloveni po naredbi vrha uvek morali nešto da osvoje. A nameštanja, kladionice puno ređe i samo još radi jsdp, usput obmanjujući sebe i druge da neko njima želi zlo.
A SNS ljudi su oterani iz KKCZ, a u KKp je SNS i Peković koji je kum sa Šarićem. KKP je dobio od države ove godine čak 1 500 000 evra , a Zvezda samo 900 000 . no, taj zvaničan podatak te žene u crnom iz humske ne sprečava da kukaju i obmanjuju svoje malobrojne pristalice. Dok je za vreme premijerovanja dačića i tadića sistemski pokušavano da se uništi finansijki KKCZ, a dukljanin Svinjošević gepekovao i tukao sudije i iznuđivao još veće sume novca od države, stvarajući zlu krv među navijačima, građanima Srbije.

Taj vaš duda na takav gore pomenuti decenijski kriminal u košarci nije reagovao , već zvao u reprezentaciju kkp menadžerske igrače, a KKCZ diskriminisao. A Olimpijski komitet sa divcem i ćurkovićem mu čuvao leđa i sistematski pljačkao i urušavao srpsku repezentaciju, verovatno trgujući drogom usput iz albanskih zemalja u zemlje EU.
Stoga Vučić ne sprovodi revanšizam, kao što su mnogi navijači Zvezde očekivali jer su ga doveli na vlast. U brlogu prtizanovih ljudi agenata, jugo komunista i lažnih patriota i građana u vladi i vlastodržnim aparatima, od medija, (novinara nesmenjenih rts redakcija, sos psihopate, mondo portali itd..) pa preko mupa i ministarstava, koji nisu smenjeni još i sa dolaskom SNS, Vučić izgleda je jedini koji odoleva i brani zvezdašku i srpsku čast, nedovoljno po meni, ali ko drugi postoji odvažniji, da se razračuna sa tom partkokratsko grobarskom antisprskom mafijom?
DS i albansko dukljanska cia mafija naviknuta da preko KKp. profitira sad huška gubitničke malobrojne navijače KKp i Jsd da skandiraju protiv Vučića. Nadajući se povratku bivšim vremenima lopovskih partijskih nameštanja i trgovine. I sad upleću ovog matorog dudu, koji kako kaže je došao da gleda mladu decu na mitingu.. koji se pravi naivan, da iza njega ne stoje šizofreni mali gubitnički grobari, u službi duleta vujosevića koji u njihovim seljačko mafijaškim očima ima status Al kaponea.

Svaki pokušaj promene vlasti sme dovesti samo navijača Zvezde na vlast!
Posle tadića, dačića i ostalih koji bezbedno su krali sa toletom u fudbalu i svinjom u košarci, proteklu deceniju, došlo je vreme da državom upravlja zvezdaška većina.
Vučić je bar pošten pa priznaje da je navijač Crvene zvezde, i svoju funkciju obavlja pošteno. Dok su najgori oni koji glume poštene ljude, psihijatre, borce protiv kriminala, milosrdne anđele a ovamo tajno nameštaju i finansiraju franjevački klub. (koji je franjevački ne sam zato jer je Franja T. bio njihov predsednik, već je i osnovan na dan katoličkog sveca Sv franje, zaštitnika životinja, stoga Vatikan i golubarska mafija i ostale osobe sa životinjskim kodiranim udbaškim prezimenima skoro uvek vode taj klub, poput mafioza zečevića i ćurkovića. Koje država nije još uhapsila?! A Džaju legendu nad sportskim legendama su mogli da hapse.

Lično sam spreman brutalno da se obračunam sa svim novim nametnutim liderima -opozicije- ako nisu Zvezdaši , ma koliko oni glumili fine osobe, a kamoli daleko fanatičniji navijači kluba od mene šta mogu da učine... kao i ogromna milionska većinska masa građana koji su dovoljno svesni posle lošeg iskustva u proteklih deceniju i po sa prtizanskim liderima, da istu grešku ne naprave, glasajući za nekog ko ne navija za Zvezdu. Pravedno je da bar deceniju narednu samo Zvezdaš bude na vlasti, dok se ne očisti i dezinfikuje sistem. Da li je on gospodin Vučić ili neko kao huligan Ivan Bogdanov, manje bitno. Bitno je da Crvenoj Zvezdi vrati staru slavu i obezbedi regularnost takmičenja. Svi Zvezdaši su dobri ljudi, a prtizanovci osobe sumnjive i bolesne strukture ličnosti, jer od ranog detinjstva bili izloženi propagandi i simbolizmu njihove antisprske i antiljudske kompleksaške uprave kluba, slabići, štreberi, psihopate sa traumama silnih poraza od uvek daleko uspešnije, trofejnije i veće Crvene zvezde. Stoga grobari ko šiptari ne prezaju da kradu, otimaju, nameštaju, lažu, prodaju se svim i svakome, da bi nadomestili ogroomnu rupu i nedostatak samopouzdanja koje poseduju Zvezdini navijači. Vidimo samo primer prostaka seljaka ružića koji se ne razlikuje od mentalno obolelog tumbasa, hvata za genetlije u loži stadiona, uortačuje s vokrijem i cmizdri po twitter statusima. Nadajući se da će Delije napraviti neki incident protiv UEFA albanske mafije i time izbaciti klub iz takmičenja. Ništa bolji nije ni govnjivi žuto levi borko i niz drugih ne tako javnih i znanih političara, koje zajedno drži mržnja i zavist, netrpeljivost i ka crvenoj boji, koja je boja srbije.
Tako da samo navijači Zvezde imaju taj pobednički ljudski i pošteni gen i um, dostojan liderske pozicije jedne nacije, i preporučljivo je da se samo takvi ljudi bave politikom i bivaju uticajni u društvu, a navijačima drugih klubova ostaje da menjaju klupske boje radi reprogramiranja i ako žele da budu uspešni, voljeni i popularni i ako odista žele da zemlja napreduje i ovaj grad razvija.

Dušan Ivković je rodonačelnik svega ružnog što se dogodilo u našoj košarci poslednjih 30 godina.
A nije doneo baš ništa dobro, jer je trofeje uzimao tako što je podmetao noge onima koji su stvarali timove, prvo Krešimiru Ćosiću koji je stvorio naš drim tim, a potom Zoranu Slavniću koji je napravio ovaj poslednji, sa Teodosićem.
Uspeo je i psole Indinaopolisa da otera Pesića, jer je počeo da mu kvari komvinacije sa menadžerima.
apsolutno beskrupulozan tip, uvek spreman da zbog dobre kombijacije zajebe nekog drugog, vedrio je i oblačio u našem savezu dugo godina.

I onda..........Došao je taj heroj nacije Aleksandar Djordjević,ui organizaciju je ubačen Bodiroga, Danilović je vedrio i oblačio u Partizanu, Divac u Olimpijskom komitetu.
I umesto da ta generacija napravi košaku sportom kakav treba da bude, oni su jedino gledali kako da se utale sa prethodnima, i da dobiju svoj deo kolača, a za košarku ih baš briga.
Kakav im je bio učitelj, više se nije moglo ni očekivati.

Back