Milan Nedić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

George Peter Jones

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
171
Da li je general Nedić bio izdajnik ili heroj ?
Da li je bio srbomrazac ili srpska majka ?
Da li je ubijao Srbe ili je nastojao da ih spasi ?

Želeo bih da otvorim diskusiju na ovu temu. Ali apelujem, bez prepucavanja, samo iznosite dokaze i argumente za svoje viđenje ovakvog problema.

Имаш тему Српски добровољачки корпус па тамо расправљај, осим тога већ је закључана тема под називом Милан Недић, мајка или маћеха...

Da nešto napišem pre nego što zaključaju temu .
Pa čovek je umislio da je spasilac Srba a onda je morao da radi stvari koje su protiv njih, umirujući svoju savest da je druga opcija još gora . No ako je i uspeo da umiri svoju savest, nije umirio bes drugih Srba koji nisu imali razumevanja za njegove postupke , zato je i učio da leti .

Poslednja izmena:
Da nešto napišem pre nego što zaključaju temu .
Pa čovek je umislio da je spasilac Srba a onda je morao da radi stvari koje su protiv njih, umirujući svoju savest da je druga opcija još gora . No ako je i uspeo da umiri svoju savest, nije umirio bes drugih Srba koji nisu imali razumevanja za njegove postupke , zato je i učio da leti .

.............или, можда боље рећи Југословена!;)

4 reagovanja na Čedomir Antić otvoreno podržava fašiste i zločince!

dukljanin kaže:
april 16, 2011 u 10:06 am

Čedomir Antić je rekao da držanje nečijeg portreta na zidu – pa makar se radilo i o Milanu Nediću – posebno ako je reč o svim bivšim predsednicima vlade ili učenicima neke gimnazije, ne može biti ocenjeno ni kao negativno, ni kao pozitivno. Tvrdnja da je ovom izjavom podržao bilo koji zločin besmislena je i nepristojna.
Odgovor
cedomirantic kaže:
april 17, 2011 u 4:09 pm

Gospodine Čedo (kobajagi dukljanin)

Vi ste istoričar i dobro znate da su Jevreji zahvaljujući Nediću istrijebljeni u Srbiji, i dobro znate da je to učinjeno u rekordnom roku, već do maja 1942. Nedić je bio kvisling i zločinac. Rekli ste da „nije dobro“ da se miču slike Nedića, što znači da smatrate da đaci u Kragujevcu treba da se ugledaju na njega. Ja sam vas gosn Čedo dosta pratio i mislio sam prije par godina da ste donekle pristojan momak, koliko je to moguće u ekstremno desnoj Srbiji. Međutim u posljednje vrijeme ste se načisto pomamili, valjda ste razumjeli da u moru ekstremnih desničara u Srbiji i vi morate da budete ekstremni desničar. OK! Svako bira svoj put, ali ovaj blog će pročitati puno ljudi pa će imati bolju sliku o vama, kompletniju!
Odgovor
dukljanin kaže:
april 17, 2011 u 5:01 pm

Gospodine cedomirantic (kobajagi Čedomir Antić) ,

to što ste Vi povezali, može da poveže samo zlonameran ili bolestan čovek. Ako je u pitanju prvi slučaj Vi ste kukavica, a ako je u piranju drugi slučaj Vama treba medicinska pomoć.

Vi najsramnije vređate gospodina Antića. Ko god pročita Vaš komentar, a onda sluša ono što gosn. Čeda priča ili čita ono što je napisao, ne može naći bilo kakvu vezu.

Na kraju krajeva, šta Vas interesuje kakva se istorija uči u Srbiji? Zašto Vas zanima tako nešto? Bavite se sopstvenom istorijom. Imate svoju državu i svoje škole. Mi ćemo se boriti da naša deca u nezavisnoj državi Crnoj Gori uče ono što uče i mališani u Srbiji i to je to. Tako se to rešava u civilizovanom društvu. Mani te se mešanja u unutrašnje stvari Srbije!
Odgovor
cedomirantic kaže:
april 17, 2011 u 5:17 pm

Gosn Čedo (kobajagi dukljanine)

Ja sam postavio činjenice, dakle postavio sam vašu izjavu i postavio sam činjenice ko je bio Milan Nedić. Na kraju sam komentarisao, što je moje pravo, i ljudi mogu da mi vjeruju i ne moraju. Neka sami razmisle, pišem li istinu. Ali čim ste nervozni znači da sam napisao 100% istinu.

Itekako me interesuje kakva se istorija uči u Srbiji, jer to ima uticaja na odnose u regionu, a još važnije je to što u Srbiji živi stotine hiljada ljudi crnogorskog porijekla, koji su primorani da uče vašu – đubre istoriju, koju pišete.

Nadam se da ću ovih dana malo dopuniti blog „Kako dušmanin Crne Gore Čedomir Antić falsifikuje prošlost Duklje, prošlost Crnogoraca!“ pa me više nećete pitati zašto se intersujem za ono što pišete.

Несретни Дукљанин је ушао у дискусију и са самим Чедомирем Антићем и чини се да је добио првокласну карактеризацију . :rotf:

Него, што се тиче теме... Колега упућен си од стране других, објашњење је већ дато и ја не бих имао шта више да додам.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back