Milan Mančić, genij ili ludak?

Sve je to u redu ali problem su gosti gotovo uvek dovode neke barone,krimose u pokušaju i razne dr.Miroljube ideš pod mač bato
Čuti novo, lepo i zanimljivo ne potpada pod to kako razne grupacije ljudi ovde dobiju svojih 5min.
Za mene je dragoceno iskustvo svakog od njih, ali nekada osetim da mi treba više da premostim.
Milančića ne mogu da premostim tek tako jer je opasan intelektualac.
Ima tu stvari koje su da se smrzneš!

Tema se bavi tim Mančićem, zar ne? Ako loš čovek vodi državu to nikako ne znači da su svi koji su protiv njega dobri.
Mančić je mnogo izvan, ljudi treba da slušaju i čuju nešto da bi sudili, ali ne-ovde veze niko nema o čemu piše.
Nadao sam se da nađem nekog sa kim bih komentarisao ono što ne mogu da shvatim, ali eto moram da se pravim da nisam shvatio ništa.
Izvinite, nisam se još odlučila da li sam žensko ili muško, molim da neke rokove ispoštujete a ja ću do tad naizmenično upotrebljavati imenice u ženskom i muškom rodu respektivno.

Gospodin govori o pozitivnim, negativnim i neutralnim stanjima.
Najbolje je biti pozitivno-visoko, ali uglavnom je nemoguće biti uvek takav dugo. Neutralnost je dobra, nije dobro ići u minus.
Čestice uglavnom prate našu podsvest, ali eto-svest smeta,presusmerava..
I ako se predomišljate negde.. e pa, to vodi u peh po zakonu trojstva... ali morate da znate zakon koji je i Tesla poštovao, navodno.

Šta mislite o tome?

Back