Mila Alečković kandidat za predsednika Srbije!

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Autorska tema

Mila Aleckovic se kandidovala za predsednika Srbije 2017 na celu pokreta Otadzbina. Medjutim Vucic je naredio da se ne prihvati njena kandidatura, jer je u njoj video opasnog protivnika.
Mila Aleckovic je francuski djak, povezana je sa francuskim centrima moci. Ne priznaje ocepljenje Kosova, zalaze se da se sudi Vucicu i njegovoj kompaniji zbog krivicnih dela, prica svasta za vakcinaciju, i promenila je nekoliko partija, ali je kao pit bul, zna kako na tv duelima da kida, a ne ko lideri iz opozcije koji cute kada ih Orlic,Martinovic...samaraju.
Neki se pale na Milu Aleckovic kao MILF, mada je to relativno, i sigurno nije presudno, ali ako ce i to nekog da privuce....
Treba napraviti listu najboljih mogucih kandidata kao stu su Dzon Bosnic, Bratisav Zivkovic, Micun, Mila Aleckovic i izabrati najboljeg ?
:think:
Mila Aleckovic ( Zena koja sve zna ) imala je tv - duel sa cuvenim piscom Vesica, zena koja sve zna je pregazila Vesica, koji nije zna sta da kaze ,a kamoli da replicira, a cak je i voditeljaka Jovana SNS stala na stranu od pisca vesica, i opet nisu mogli nista. Vesic je navikao kao i Vucic da samara voditelje, da odgovora na pitanja koja su mu se svidjaju, a li ga je Mila pregazila.

Mila Alečković protiv Gorana Vesića​

Kandidatura prof. dr Mile Alečković za predsednika Srbije​

https://www.youtube.com/watch?v=aBGWotdOspk

Ne bavim se likom i delom, ne znam tačno šta Mila hoće i kakav je čovek, kapiram da ima neke velike probleme ali ovaj duel mi je poznat i zbog njega mi je ova žena izuzetno draga.
Kako se borila u ovoj emisiji na nacionalnoj televiziji, kako je sahranila i Vesića i ovu voditeljku.... aaaa! To je bilo zabavno, ludo i genijalno!
Kad su je zvali u emisiju, mislili su da ona pati da bude kulturna, smerna, snishodljiva, a ona živu silu ne ferma.

Ne zaslužujete moje manire, ne zaslužujete moje poštovanje i parlamentarnost, ne zaslužujete sa vama da budem čovek jer ste majmuni!

Autorska tema

Mila Aleckovic se kandidovala za predsednika Srbije 2017 na celu pokreta Otadzbina. Medjutim Vucic je naredio da se ne prihvati njena kandidatura, jer je u njoj video opasnog protivnika.
Mila Aleckovic je francuski djak, povezana je sa francuskim centrima moci. Ne priznaje ocepljenje Kosova, zalaze se da se sudi Vucicu i njegovoj kompaniji zbog krivicnih dela, prica svasta za vakcinaciju, i promenila je nekoliko partija, ali je kao pit bul, zna kako na tv duelima da kida, a ne ko lideri iz opozcije koji cute kada ih Orlic,Martinovic...samaraju.
Neki se pale na Milu Aleckovic kao MILF, mada je to relativno, i sigurno nije presudno, ali ako ce i to nekog da privuce....
Treba napraviti listu najboljih mogucih kandidata kao stu su Dzon Bosnic, Bratisav Zivkovic, Micun, Mila Aleckovic i izabrati najboljeg ?
:think:
Mila Aleckovic ( Zena koja sve zna ) imala je tv - duel sa cuvenim piscom Vesica, zena koja sve zna je pregazila Vesica, koji nije zna sta da kaze ,a kamoli da replicira, a cak je i voditeljaka Jovana SNS stala na stranu od pisca vesica, i opet nisu mogli nista. Vesic je navikao kao i Vucic da samara voditelje, da odgovora na pitanja koja su mu se svidjaju, a li ga je Mila pregazila.

Mila Alečković protiv Gorana Vesića​

Kandidatura prof. dr Mile Alečković za predsednika Srbije​

https://www.youtube.com/watch?v=aBGWotdOspk
Ona jedino može da se kandiduje da bude trajni stanar Laze Lazarevića.

Žena je luda skroz. Uz takve protivnike Vučić će vladati doživotno. Često mi pada na pamet da ih je sve ili veliku većinu upravo on i stvorio kako bi normalnom svetu ogadio politiku i onda dođu izbori, protivnici zgađeni svime ostanu kući, njegovi izađu i rešena stvar.
Zena je doktor nauka.
Ebeni doktor nauka.

Ti si virtuelni policajac, moderator.
I ne mozes tako da pises za nekog ko nosi zvanje doktor nauka.
Svako ko je zavrsio vise od srednje skole ti se smeje sada.

Zena je doktor nauka.
Ebeni doktor nauka.

Ti si virtuelni policajac, moderator.
I ne mozes tako da pises za nekog ko nosi zvanje doktor nauka.
Svako ko je zavrsio vise od srednje skole ti se smeje sada.
Meni može da se smeje ko hoće, ali ona se pojavljuje u javnosti pa joj se smeju. Pomahnitala skroz, nema veze što je doktor nauka. Ni prvi ni poslednji koji je s tim zvanjem odlepio.

Žena je luda skroz. Uz takve protivnike Vučić će vladati doživotno. Često mi pada na pamet da ih je sve ili veliku većinu upravo on i stvorio kako bi normalnom svetu ogadio politiku i onda dođu izbori, protivnici zgađeni svime ostanu kući, njegovi izađu i rešena stvar.

Sasvim tačno, ali tu i leži njena šansa

Kada bi, nekim slučajem, uspela da privuče glasove svih ludaka u Srbiji to bi bila zaosta impozantna podrška, svakako dvocifreni broj procenata.

Možda ne bi mogla da dobije ali drugi krug bi bio zagarantovan.

Back