mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.216
Sve neki bućkuriši iz sela što mućkaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da ovaj markt naši Arbajteri koriste da kupe domaće proizvode.
Руска храна углавном. Слаткиши на мерење прескупи. Маринирана риба селјотка одлична. Први пут видим у Србији Лејс чипс (Lays) али нема мог омиљеног са паприком који сам јео у иностранству. Генерално скупа продавница али гужве су, већином Руси купују али они имају дебео новчаник.Ovaj market nasi koriste kao balkanski izbor hrane.
Rusi po celom gradu samo kupuju i ne pitaju šta košta.Руска храна углавном. Слаткиши на мерење прескупи. Маринирана риба селјотка одлична. Први пут видим у Србији Лејс чипс (Lays) али нема мог омиљеног са паприком који сам јео у иностранству. Генерално скупа продавница али гужве су, већином Руси купују али они имају дебео новчаник.
Њима је продавница одлична јер су у Русији навикли на ту храну које у Србији нема осим нешто мало у Мере.Rusi po celom gradu samo kupuju i ne pitaju šta košta.
Да си Рус била би ти одлична. Разумем те.Usao sam u onu srpdnju od radnje kod doma omladine i izasao za minut
Svaki dan prolazim pored nje i nikako da zakoračim unutra. Zašto si izašao?Usao sam u onu srpdnju od radnje kod doma omladine i izasao za minut
Znači drži neki naš lihvar trgovac.Jer su cene duplo vece od slicnih proizvoda u drugim radnjama