MIKROTONER

ItIzAj

Početnik
Poruka
1
Razmisljam o tome kako bi bilo da kupim jedan stari mikrotoner i da slobodno vreme posvetim jedrenju na ovoj mikro jedrilici.
Svaki savet ili komentar od iskusnih jedrilicara dobro dosao.

naravno da jesam kada sam bio mali jedrio sam na klubu Brodarac dok se nije raspao i privatizovao sada je cuveni Gemax od kada se raspao brodarac vise se ne takmicim samo jedrima radi uzivanja,ali i dok sam se takmicio isto sam jedrio zbog uzivanja jer (nije najbolji onaj ko je prvi,vec onaj koji najbolje uziva :lol:) dobar je bio osecaj voziti optimist mislim dok si mali,ja sam vrlo brzo presao na mikrotoner imao sam sest godina i mili smo najmladja posada na mikrotoneru ja,moj burazer koji je stariji od mene dve godine i cale,dosta smo jedrili po jadranskom primorju fakticki smo ga oplovili celog od Bara do Splilta dok nije poceo rat od tada samo bar-herceg novi :roll: mada ovih zadnjih godina vise ne vucemo jedrilicu u crnu goru suvise je komplikovano i skupo postalo tako da se vozamo po savi i dunavu jedina opcija za more je windsurf mada su me letos na granici cimali i oko njega ali to nam je jedino resenje da jos malo uhvatimo vetra u crnoj gori po jeftinijoj ceni :super: kada nam budu uveli vize i pasose moracemo dici ruke i od toga,uvek nas ceka Sava i Dunav to ce tesko da nam ukinu hehehe prolece se polako priblizava

pa sigurno bi ti bio ekstra osecaj ja uvek kada jedrim uzivam a zamisli kada jedris prvi put ludilo pa nista na prolece kada otopli dodji na savu pa cu te provozati i neki manji osnovni kurs o jedrenju naravno besplatno :lol:

Back