Mikroskop

Ma, neću da vam se šlihtam ni za šta, neću da vam podilazim i da vas kao glinu menjam!
Saosećam, volim vas!
Hvala vam svima!
Divni ste bili, vratili ste mi veru da sve ovo ima nekog smisla.
Ovo je vreme odustajanja... povlačenja.
Teška vremena... ali dođi. Reci šta te muči, vidi koliko ljudi želi da ti se nađe!
Nema razloga da budeš sam.

Koliko dobro vas ljudi razumeju po vašem mišljenju?

Da li volite da vam se neko sa Foruma obraća pežorativno, u psovkama, onako vulgarnim jezikom i već po usvojenim principima?
Meni se jedan nastavnik obraćao 4 pune godine sa ''Ćurko'', i bez obzira što sam kod njega imala najvišu ocenu što je bilo retko,
najviše sam volela sa njegovih časova da pobegnem. Prosto da nisam tu, ta visoka ocena mi je bila teret.
Kako se osećate kada vas neko na Forumu, bez obzira na to koji stav držite, vređa, omalovažava, obraća vam se kao da ste nešto manji, niži, odvratni, sve samo ne ravni sagovornici koji imaju ista prava da se izraze, diskutuju i nakon toga ostanu ljudi koji imaju svoje dostojanstvo ako ništa drugo?
Zadržavam pravo da u toku dana promenim pitanje, da se svaki dan bavimo novim temama.
Hvala na odgovoru, odzivu i doprinosu temi! :cvet:
Obično takve sagovornike izbegavam i u rl-u i na forumu!Ne pogađa me kad me neko vređa... , jer ne shvatam previše lično forumska prepucavanja.Inače...je to jako rasprostranjena pojava na društvenim mrežama i govori o frustriranim osobama! Druga stvar je vređanje lično u rl-u. Retko kad ostajem dužna...jer, neko sebi daje previše za pravo, dok ja treba da izigravam žrtvu i budem pasivni posmatrač. Reagujem i kad neko vređa osobe u mom prisustvu. "Alergična sam" na prostakluk i nekulturu. Čak i u žestokim raspravama i svađi, biram reči..jer to što nailazim na sukob mišljenja,ne daje mi za pravo da nekog smatram manje vrednim bićem! Ljudi se služe takvim "epitetima" obično kada i nemaju valjane argumente da bi nekog demantovali.Onda "laju" bezveze i degradiraju sami sebe.Ako zaista nekog smatram budalom... verovatno s njim i neću zalaziti u bilo kakvu diskusiju!
P. S. Draga Indigo3,... u životu,pa čak i na forumu moraš znati "uzvratiti udarac"!Kad god se osetiš prozvanom, uvređenom i poniženom. Niko to neće i ne voli raditi umesto tebe.Niti bi to drugi bolje "odradio" !Ne libi se dr. put..., nego "raspali"! 👍

Poslednja izmena:

Back