ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Zbog čega nam lice sa dignutom levom obrvom izgleda pametnije i nekako važnije ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spavas vise na desnoj strani umornija je
Zbog čega nam lice sa dignutom levom obrvom izgleda pametnije i nekako važnije ?
Pre neki dan ćutke sedim sa prijateljicom, i ona iznenada zažmuri. Bogme, to je potrajalo.
Pomislih kako joj je plemenit izraz lica, nekako produhovljen, kao da su joj misli odlepršale na Tibet ... pa je oprezno upitah: "Meditiraš?"
"Jok", odgovori ona, "dremam."
Pre neki dan ćutke sedim sa prijateljicom, i ona iznenada zažmuri. Bogme, to je potrajalo.
Pomislih kako joj je plemenit izraz lica, nekako produhovljen, kao da su joj misli odlepršale na Tibet ... pa je oprezno upitah: "Meditiraš?"
Koga da pitamo ?
Ajmo onog s naočarima, taj mora da zna..![]()
zato sto mu preteze jaje na tu stranu,a ne srce
- - - - - - - - - -
nesto bi ti reko o iskustvu sa zenama plemenitog izraza lica visokog cela i aristokratskog vrata jao i chulnih ushnih skoljki... al nije na temu
ne moje lice, nego svačije lice izgleda pametnije i važnije kada podignu levu obrvu..kako to?
bome bolela bi jeNe moramo. Ja sam zaključila da ni ona ne zna da je meditirala.
Najvažnije je ono što je u oku posmatrača .... za posmatrača, dabome.
- - - - - - - - - -
![]()
Misliš na ovakvu?
Rekla bih da Moniku boli glava.![]()
Ja sam znao i levim jajcem da namignem ka sam mlađan lovac bio ja...Zaboravilo se ...eh...![]()