Микрофон ме зеза тамо где ми је најпотребнији - на Гуглу

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.560
Из чиста мира престаде да ради на Гуглу а често га користих за куцање гласом.
И даље ради за Вибер, Фб, само неће на Гугл. Наравно да куцам гласом а не на Опери, Мозили и сл на којима неће ни да се појави иконица микрофона
Идем на све сетинге, све туторијале, али џаба.
1628886437405.png

Кад ово скролирам, дођем овде, ово се заплави али џаба
1628886566052.png

Sad ide individualno po app. Odes na apps->google->permissions->micophone->allow
bar je tako kod mene
Мислиш Start-apps?
Или негде другде?
Чак сам наилазио на опције: Аllow Google to use micrpophonр
кликнуо Јес и опет џаба. Подешавао га да буде "дифолт браузер" и не вреди

Врло духовито. Да вам није до ароганције, размислили би: Какве везе има ајфон са куцањем текста? Ако куцам дуже текстове на "Војс тајпинг" па после преведем у Ворд, шта ће ту Ајфон.
Мора да вам је Тијана Ајфон звезда водиља.
Зато, просипајте памет негде другде, ако већ не знате одговор на ово што питах.

Чудо невиђено: Кад сам раније покушавао да куцам гласом или на New document или а Гугл претрага, ако није на Хрому, опште не покаже иконицу за микрофон.
Сада пробах на претраживачу Јнкдекс, и покаже иконицу. Велим, да куцам мање реченице на Гугл претразии, али искоче слова. Гласовна претрага неће да може да се прича за 1 долар.
Какав 1 долар?

Онда одем на адресу на gmail нови документ, "војс тајпинг" појави се микрофон, ради за инглиш и "светске језике" али не ради на српски.
Проба са "хрватским " вели ои с "њихови" али неће.
Али - ради на руском!
Невероватно, куцање гласом не ради на Гугл Хром а ради на Јандексу.
Наравно, куцање на руском не вреди, много слова за измену.
Иначе нема шансе даа сам ја нешто зезнуо, пре 3 дана сам нешто куцао гласом. А јуче је било оно периодично апдејтовањее Внндоуса,
и сада неће а Гугл а оће на Јандекс..
1628956266978.png

Врло духовито. Да вам није до ароганције, размислили би: Какве везе има ајфон са куцањем текста? Ако куцам дуже текстове на "Војс тајпинг" па после преведем у Ворд, шта ће ту Ајфон.
Мора да вам је Тијана Ајфон звезда водиља.
Зато, просипајте памет негде другде, ако већ не знате одговор на ово што питах.
Kakva bre Tijana i ko je arogantan ?
Koristi sta hoces koga briga ,ja sam ti lepo objasnio i pre .

Какав је савет купити ајфон? Не видим какво је то објашњење купити ајфон а радим на компу.
Ко је арогантан? Тешко питање...
И шта то нисам послушао?
Шта си ми то објаснио?
Значи, лепо ме размини, ако не знаш или нећеш да помогнеш, остави ме на миру.
И ти и овај други што ме "саветује" а ти га подржаваш
Све најбоље.
1629037674327.png

Meni se cini,negde sam procitao,na mozilli treba da budes pretplatnik,da bi mogao da koristis govorno kucanje.Nesto kap Pretplatnik 365.
Можда, али ме чуди да је отказао Гугл Хром а то је његов монопол, његов програм... А ради на Јандексу али само за неке "веће" језике..

Какав је савет купити ајфон? Не видим какво је то објашњење купити ајфон а радим на компу.
Ко је арогантан? Тешко питање...
И шта то нисам послушао?
Шта си ми то објаснио?
И шта то нисам послушао?
Шта си ми то објаснио?
Све најбоље.
Pogledajte prilog 991333
Sta onda davis forum glupostima ili android ili nesto bezveze ,zato ti covek i rekao kupi iPhone i gotovo i nemas tih problema .

Poslednja izmena:
Sta onda davis forum glupostima ili android ili nesto bezveze ,zato ti covek i rekao kupi iPhone i gotovo i nemas tih problema .
Aла си недоказан! Какав бре ајфон? Радим на компу, куцам текстове, сређујем, радим конверзију фајлова, "прелом", књига. Мпже ли то на телефону??
Да поновим: Као када неко на форуму о аутима пише како га зеза рецимо паљење на Шкоди којом таксира. или на бусу којим превози путнике, а ти му предложиш да купи електро-тротинет.
Цитат: li android ili nesto bezveze
Где сам ја поменуо андроид? Привиђаш.
Зато те молим да ме заобиђеш ако већ немаш нешто сувисло да кажеш.

inace ako hoces ozbiljno da radis kupi macbook. To bih ti svejedno preporucio.
Ne kapiram ni koji os koristis nisi to napomenuo meni ovo sto si pokazao izgledalo ko android pa zato.
Лаптоп са легалним Виндоус 10, осмица која се сама апдејтовала на 10. Позајмица.
Почела нека слова да зезају, а не смем да га отварам. Код неких је тастатура у једном делу, само подигнеш, а овде на Ленову свако слово засебно вири кроз плочу, значи мораш све да расклапаш.
Готово свакодевно користим куцање гласом на gmail пошти, а сада отказало на Хрому. Остало како сам и написао и слике постављао

Лаптоп са легалним Виндоус 10, осмица која се сама апдејтовала на 10. Позајмица.
Почела нека слова да зезају, а не смем да га отварам. Код неких је тастатура у једном делу, само подигнеш, а овде на Ленову свако слово засебно вири кроз плочу, значи мораш све да расклапаш.
Готово свакодевно користим куцање гласом на gmail пошти, а сада отказало на Хрому. Остало како сам и написао и слике постављао
Vidis zato lepo kupis macbook i nema tih problema.

Back