Sve bi to bilo tako sjajno i idealno u njihovom svetu kao sto ovi muskarci pricaju, da ne postoje polne bolesti i bolesti koje se prenose cak i obicnim poljupcom (virusna mononukleoza na primer).
Bez obzira na sve, monogamija i veza samo sa jednom osobom, uz kompatibilnost, obostrano prihvatanje i ljubav, je nesto sto je nezamenljivo u odnosu na ovakve ipak povrsne i fizicke veze.
Na zalost, ovako nesto je retko, a narocito je tesko uspostaviti zajednicku kompatibilnost zbog ovog sve vise materijalnog sveta u kome zivimo, jer nas ono materijalno sve vise zaslepljuje i otudjuje od nase stvarne prirode i prirode uopste.
Muskarac dok voli on voli i nikad ne vara. Kada prestane da voli onda vara jer zna da ako uradi nesto drugo bice osudjen od okoline koja zivi u dole opisanom kavezu.
Razum ,zrelost
Prvo bi se zahvalija na lipim željama.
Meni tvoja vizija raja lići na pismicu iz one dičije emisije "Branko kockica",samo šta u tvojoj verziji ima i žena.
Ja sam svjesan otpadnik od katoličke vjere,ja se nisan ni u crkvi vjenča iako san bija izložen strahovitom pritisku i moje i ženine familije,a i same žene.
Razmišljam li o smrti?Normalno da razmišljan i moje ti je mišljenje da ako ništa ne postoji bar ću odmorit ove stare kosti u miru groba svog,a ako postoji i ako grješin i tamo na onom svitu budem mora stat pred Boga i položit svoje račune,e onda ima da Bogu rećen da igra nije bila poštena,da on dili karte za ovu igru i da uvik zna šta ja iman u ruci,a ja ne znam ništa o njegovin kartama.
Strah od smrti,ništavila i konačnog kraja, ljude i tjera u religiju u kojoj pronaleze smisao jer u svom životu ne mogu pronać smisao.
Ja se smrti ne bojim.Ona je nešto sasvim normalno,ona zaokružuje naše biće i govori o nama kakvi smo upravo onoliko koliko govori i naš život.Kao što je Dejvi Bouvi i u samoj smrti osta veliki umjetnik tako bi i mi ostali trebali otić u tu noć dostojanstveno bez litanija Bogu i skrušenog ispovidanja svih gadarija koje smo za života učinili drugim ljudima.Kažeš Bog oprašta?Ako oprašta onda tek na onom svitu nema pravde.
Opet da ti iskreno rečen iako san ateist i ja ponekad se obraćan Bogu,ali ne kroz molitve i molbe.Reka san ti da iman kuću uz more i često dok san doli vodin s njim rasprave i svađe.
Meni je prizna da i on zna falit.
Ma koje crno varanje u mojin poznim godinama?
Iman jednu kuču uz more i uvik posla na njoj.Sad san između Božića i Nove godine siša do nje i popunjava fuge između kamenja.Ben ti jarca pogledan gori na put,a neko sidi gori i promatra.Kako san ja čorav ka slipi miši i ne vidin ko je.Nakon jednu po ure spusti se doli jedna lipa mala Korejka.Izminili smo par riči,ona sila na žalo,slikavala jednu po ure valu,pozdravila se i otišla ća.
Ma da me je pokušala napastvovat i iskoristit,ja bi se branija svon snagon.Ne zato šta san karakterna osoba,nega će mi se stvrdnit beton za fuge,a di san onda?
Oće mi onda ona kupit novu vriću cimenta i sanit to doli niz provaliju?Oće vraga.
Nije meni lako privarit ženu i to samo zbog građevinskog materijala.