Mikijeva radionica

Hoću da dam neku epizodu medonic-u, ali nemogu da ga dobijem, jel moze neko preko poruka da mi da njegov broj ili slično. U prvoj objavi je rekao da zauzvrat daje neke epizode koje on ima, i ima jednu koju nemam. Molim da mi se neko javi preko poruka da mi pošalje njegov kontakt. Plizzzz

Pošto sam odrastao na diznijevim junacima odlučio sam da sakupim celu mikijevu radionicu, istraživao sam u listu "Borbi" i otkrio prave naslove epizoda koje su išle u čuvenim terminima...
Ako je neko snimio nešto od ovih epizoda ili crtaća u zagradi molim da mi se javi na mail yugofilmofficial@gmail.com

*Ako onaj ko mi pokloni epizodu neće da objavljujem ili delim, poslušacu ga i neću nigde kačiti.

Odmor (paja i medved, paja i mravi)
Malo pesme, malo igre (ples nojeva i niskih konja, kit vili)
Svet čarolija (isterivači duhova miki šilja paja, merlin čarobnjak, paja i veštica)
Fizička spremnost (šilja i pušenje, šilja gimnastičar, 7 patuljaka peru ruke)
Ljubitelji prirode (šilja ribolovac, šilja lovi patke, paja i krtica)
Zanimanja (paja i veverice grade put, šilja fotograf, paja vatrogasac, šilja I klavir)
Ljubitelji sporta (šilja košarka, paja boks, brza fotografija, današnji i jučerašnji, šilja atletika)
Povratak prirodi (ima ih mnogo ali znam da ima kada se miki i paja penju uz planinu)
Priče sa divljeg zapada (korida, šilja I magični kovčeg, miki kauboj)
Pol Banjan (pol banjan, sam naslov kaže hahahah)
Viteško doba (šilja vitez, merlin i dečak, miki I šilja u borbi)
Lavovi (lav lembert, paja I lav)

Back